Loredana Chivu reacţionează dur, după ce a fost criticată pentru că s-a sărutat cu un manelist în avion

În urmă cu câteva zile, Loredana Chivu a fost fotografiată în timp ce se săruta în avion cu manelistul Nikolas Sax. În urma imaginii apărute pe reţelele de socializare, blondina a reacţionat dur, după ce a fost criticată de prietenii virtuali.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 09:25
Loredana Chivu reacţionează dur, după ce a fost criticată pentru că s-a sărutat cu un manelist în avion

„În ultima perioadă primesc foarte multe mesaje în privat, legate de acea filmare care a apărut pe reţelele de socializare şi care a devenit virală. De atunci sunt foarte criticată şi judecată de toţi oamenii buni şi corecţi şi de toate cinstitele pământului, că vai Domane ce am făcut eu că m-am pupat cu un băiat în avion. Am 30 de ani. Un pupat nu înseamnă absolut nimic. Nu am o relaţie cu nimeni în momentul de faţă. Sunt o femeie singură, sunt capabilă să iau propriile mele decizii şi nu am de ce să răspund în faţa nimănui.

Nu cred că există cineva în viaţa asta care să mă judece pe mine. Niciodată. Şi nici nu am să permit acest lucru. Indiferent că sunt sau nu persoană publică. Nu mă interesează părerea voastră. Cu cât faceți mai mult caz, cu atât îmi faceţi mai multă reclamă.

De-a lungul timpului aţi dat cu pietre în mine, şi pot să înţeleg invidia şi frustrarea, dar nu pot să înţeleg prostia. Judecati o femeie la 30 de ani că s-a pupat cu un băiat. Sunteți un fel de fanele mele, pentru că nu ai cum să fii invidios pe o persoană pe care nu o crezi superioară ţie.” a declarat blondina, în cadrul unui filmuleţ postat pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Loredana Chivu, fotografiată în timp ce se sărută cu un cunoscut manelist, în avion. Imaginea a devenit publică

Loredana Chivu şi-a pus grăsime în posterior

Loredana Chivu are mai multe operații estetice, iar mai nou și-a pus „grăsime” în posterior. Imaginea a stârnit și zâmbete, fiindcă părerile sunt împărţite: unii fani o ladă, alţii o critică.

Loredana Chivu a dorit să le ofere fanilor o nouă surpriză şi a postat pe pagina de socializare o fotografie în care este îmbrăcată în alb, scoţându-şi în evidență posteriorul atât de controversat.

Citeşte şi: Loredana Chivu a stârnit hohote de râs. Cum a apărut îmbrăcată pe partie, la Rânca FOTO

De altfel, Loredana Chivu și-a schimbat silicoanele de trei ori până în prezent. În afară de aceste intervenții chirurgicale, și-a făcut rinoplastie, injectându-și și buzele şi posteriorul de care este atât de mândră.

O să spun în premieră câte operații am. Prima operație la sâni mi-am dorit-o că eram complexată că nu aveam. Am avut problemă cu acea operație, s-a infectat și a trebuit să urmeaze o reconstrucție, adică încă trei operații la sâni, până am ajuns să îi am așa. Altă operație este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir și eram îngrozită cum o să arate dacă nu umblu și estetic.

Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate, acum doi ani le-am injectat, am grijă de mine. La fund nu am operație, sunt niște injecții. Ești puțin sedat, fără anestezie totală. Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă voiam mai mare trebuia să fac exerciții la sală care îmi măreau și picioarele și n-am vrut asta. Am avut noroc că la față nu am avut nevoie, fațate nu am, sunt dinții mei„, a declarat Loredana Chivu.