Finala X FACTOR 2020. Concurenţii vor avea tunsori noi, coafuri speciale şi machiaje deosebite

Finala X FACTOR 2020. Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales câte un concurent alături de care cred că pot câștiga finala X Factor sezonul 9. Aceștia vor cânta câte o melodie individuală, una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special din showbiz.

17 dec. 2020, 16:59

Finala X FACTOR 2020. Pentru ca totul să fie perfect în seara marei finale X Factor sezonul 9, concurenții au petrecut ore în șir la repetiții, iar fiecare dintre aceștia a pregătit trei momente pentru ultima etapă din concurs.

Citeşte şi: X Factor 2020: Ei sunt concurenții care merg în marea finală. Marea surpriză din acest an

Înainte de a urca pe scenă, concurenții s-au pregătit nu doar vocal, ci și la nivel de look. Tunsori noi, coafuri speciale și un machiaj deosebit – producătorii show-ului au avut grijă ca finaliștii X Factor să arate perfect în seara cea mare, scrie A1.ro.

FINALA X FACTOR 2020

Finala X FACTOR 2020

Mentorii şi-au ales concurenţii care se vor lupta pentru marele premiu, iar în finală juraţii vor fi doar cei de acasă. Doar ei vor hotărî cine câştigă marele premiu. După duelurile din semifinala X Factor, au mai rămas doar 8 concurenți care ajung în finală.

Adrian când a venit cu acest cântec la mine am zis da, e un cântec necunoscut (…) și cumva cred că e bine să cânți piese care nu sunt atât de consumate. Ce-mi place la tine și am admirat de prima dată când ai apărut la audiții este că nu ai frică și îți place să riști.

Îți place să iei lucruri care există deja și să transformi, să reinventezi și este o calitate extraordinară. Pentru că eu cred în artă, cred în talent, cred în ceva care trebuie să fie numai al tău (…) vreau să merg spre trofeul X Factor cu Adrian Petrache”, a declarat Loredana.

Citeşte şi: Emoții uriașe la X Factor! Naomi, iubita lui Florin Ristei, eliminată din concurs. Reacția incredibilă a artistului: „O luam de nevastă”

Ștefan Bănică a ales-o pe Andrada Precup. Tânăra a surprins pe toată lumea cu povestea ei de viaţă şi cu vocea sa. “Ați cântat excelent amândouă. Iarăși m-ați surprins, este un plus de la ce am auzit la repetiții și până astăzi. (…) Alexandra ai fost senzațională. Tu reprezinți pentru mine forța, locomotive din punct de vedere vocal. (…) Din punct de vedere feeling, emoție, nu am auzit acuratețe mai mare decât a Andradei”, a spus Ștefan Bănică.

Florin Ristei merge mai departe cu trupa de italieni Super 4. “Dacă în Semifinală s-ar fi votat tot de acasă, eu cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Asta e clar. Am de ales între niște fete care s-au cunoscut acum 2-3 săptămâni și care au repetat de câteva ori împreună și care astă seară m-au spart.

Ați cântat senzațional, peste așteptările mele, peste ultima repetiție. (…) Celălat grup pe care l-aș putea allege astă seară este format din oameni cu care rezonez foarte tare pentru că mie imi place să cred că aș putea fi un al 5-lea membru acolo, la nivelul lor. Sunt oameni care au muncit pentru locul ăsta pe care îl au, sunt un grup de profesioniști”, a spus emoţionat Florin.