Bianca Drăgușanu, nevoită să își ascundă vânătăile de fiica sa. Vedeta a recunoscut că a fost bătută

Bianca Drăgușanu a mărturisit în cadrul reality show-ului Andreei Mantea faptul că a fost nevoită să își ascundă vânătăile de către fiica sa. Vedeta a recunoscut că fostul său soț este o persoană violentă.

29 dec. 2020, 10:44
Bianca Drăgușanu, nevoită să își ascundă vânătăile de fiica sa. Vedeta a recunoscut că a fost bătută

Bianca Drăgușanu a recunoscut în premieră că a fost bătută de Alex Bodi, la emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D. Mai mult decât atât, vedeta a fost nevoită să își ascundă vânătăile de fiica sa Sofia.

Citește și: Ce spune Bianca Drăguşanu despre relaţia cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu. Cum a început totul

Vedeta a povestit cum Alex Bodi a ridicat mâna la ea, chiar în public, la un restaurant din București. Afaceristul tocmai se întorsese dintr-0 vacanță de lux alături de amanta sa.

”Îți spun cea mai recentă întâmplare acum câteva luni când a venit din excursie cu fosta lui amanta de la Monaco, știam că este acolo, am făcut comunicat de presă că ne despărțim. El a găsit pretext și ne-am despărțit și după o săptămână a venit unde eram la restaurant. Am întors capul și s-a simțit sfidat, eram șocată. Am început să fiu agresivă verbal și să spun lucruri colorate și a ridicat mâna la mine de față cu toată lumea” , a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cel mai greu pentru Bianca Drăgușanu a fost să își ascundă vânătăile, făcute de fostul său soț, de către fiica sa. Vedeta îi spunea Sofiei că este machiată de Hallowen.

”Am fost pusă în ipostaze să-i explic de ce arăt așa. Spuneam că sunt machiată de Halloween, ma spălam pe față și ea întreba de ce nu se duce. Din fericire nu a fost expusă la discuțiile aprinse avute cu el dea lungul timpului” , a povestit vedeta.

Bianca Drăgușanu susține că a avut de suferit din cauza instabilității lui Alex Bodi. Cei doi au fost căsătoriți pentru o perioadă scurtă de timp, în care au avut loc și mai multe despărțiri. În prezent afaceristul este într-o relație cu Daria Radionova. De asemenea, și Bianca Drăgușanu este într-o relație cu milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu.