Prinţul Charles şi Ducesa Camilla au realizat un portret emoţionant cu cei doi câini pentru a marca a 15-a aniversare de la căsătorie

Prințul Charles și Ducesa de Cornwall şi-au sărbătorit cea de-a 15-a aniversare a căsătoriei realizând un portret emoţionant împreună cu cei doi câini ai lor Bluebell şi Beth. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 11:27

Fotografia a fost realizată miercuri dimineaţă, cu o zi înainte de aniersarea lor, cuplul stând pe pridvorul casei din Scoţia, acolo unde cei doi sunt izolaţi pentru a fi departe de pandemia de coronavirus. 

Ducesa Camilla poartă o pereche de blugi albaştri, o cămaşă roz cu guler asortată cu un pulover albastru pal şi cizme din piele bluemarin, avându-l în braţe pe Bluebell. Prinţul, pe de altă parte, este îmbrăcat cu o cămaşă albă, un sacou bleumarin, pantaloni culoarea măslinelor verzi, avându-l în braţe pe Beth. 

Ambii câini au fost salvaţi de cuplul regal din adăpostul de animale Cats Home, pe care îl deţine Camilla. 

Este pentru prima dată când cuplul regal, cunoscut sub numele de Ducele şi Ducesa de Rothesay din Scoția, se afişează de când Prinţul Charles a fost diagnosticat cu COVID-19. 

Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, a contractat coronavirusul, şi a fost diagnosticat cu Covid-19 pe 25 martie. El şi-a revenit după ce s-a autoizolat timp de două săptămâni. Soţia sa, Camilla, a fost şi ea testată însă nu a avut virusul. 

Citeşte şi: Prinţul Charles, primele imagini după ce s-a vindecat de COVID-19. Mesajul transmis de acesta VIDEO

Camilla Parker Bowles şi prinţul s-au căsătorit la Guildhall Windsor la data de 9 aprilie 2005. Ceremoniile au avut loc la Capela St George de la Castelul Windsor. Cei doi şi-au petrecut luna de miere la reşedinţa de la Birkhall. 

Camilla ţine farte mult la familia ei, iar cei doi câini sunt cu siguranţă trataţi ca doi membri importanţi ai familiei, astfel că se află în portretul aniversării lor. „Sunt familia, prietenii și tovarășii mei fideli și, la fel ca oricine altcineva cu pasiune pentru câini, nu-mi pot imagina viața fără ei”, a declarat ducesa.