O profesoară din Brazilia, de 28 de ani, a murit încercând să îşi facă un selfie: „Era plină de bucurie şi strălucire!”

Deşi suntem în era audiovizualului şi totul pare a fi sigur, se pare că o simplă poză îţi poate pune viaţa în pericol şi poate să aducă chiar decesul.

21 ian. 2021, 17:07

O profesoară din Brazilia a murit încercând să îşi facă un selfie. Cadrul didactic care făcea selfie-uri pe un afloriment stâncos, pe o plajă braziliană, a murit după ce un val a aruncat-o în mare.

Soliane Luiza, din Navegantes, Santa Catarina, făcea fotografii pe pietrele stâncoase la Praia Grande din orașul de coastă Penha, duminică, în jurul orei 16.30, când a fost măturată de valurile periculoase, potrivit presei braziliene G1. Un videoclip înregistrat de un martor a surprins momentul în care un scafandru voluntar din echipa de salvare a pompierilor a fost coborât în ​​apele agitate pentru a o salva pe tânăra de 28 de ani.

O profesoară din Brazilia a murit încercând să îşi facă un selfie: „Era plină de bucurie şi strălucire!”

Călătoria lui Soliane Luiza pe o plajă din Pehna, Brazilia, s-a încheiat duminică cu o cumplită tragedie, după ce profesoara de 28 de ani a fost doborâtă de un val, în timp ce făcea fotografii. Un scafandru voluntar al pompierilor a salvat-o din apele agitate și paramedicii i-au efectuat RCP. După ce a fost resuscitată, a fost plasată într-o ambulanță, dar din păcate aceasta a murit.

Aceasta a suferit un atac de cord și, în ciuda faptului că a fost dusă de urgență la spitalul Marieta Konder Borhausen din Itajaí, a murit două ore mai târziu.

Școala Paraiso Infantil Baby, unde Luiza a predat, și-a amintit-o ca fiind „o profesoară exemplară, dedicată, grijulie și mult iubită de toți” într-un comunicat postat pe contul său de Instagram.

„Oriunde se ducea, era plină de bucurie şi strălucire. Sol va lăsa o parte din ea aici pentru fiecare dintre noi”, se mai arată în postare, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Zeci de copii şi tineri şi-au pierdut viaţa pentru un selfie. Un psihiatrul atrage atenţia: „Românii tânjesc pentru un moment sub lumină”