Profanare de morminte la un cimitir de lângă Bucureşti. Ce au găsit poliţiştii în sicrie

Mai multe morminte dintr-un cimitir de lângă Bucureşti au fost profanate. Descoperirea macabră a fost făcută de ruda unui decedat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

RomaniaTV.net
14 mai 2020, 11:47
Profanare de morminte la un cimitir de lângă Bucureşti. Ce au găsit poliţiştii în sicrie

Totul s-a întâmplat la Cimitirul Ortodox din Brăneşti.Descoperire a fost făcută miercuri, întâmplător, de ruda unui decedat, care a observat ceva în neregulă la cavou. Astfel, și-a dat seama că cineva a umblat acolo, a alertat imediat autoritățile și așa s-a descoperit că cel puțin 14 morminte ar fi fost profanate.

S-a demarat o amplă anchetă penală. 

Există bănuiala că aceste atacuri asupra mormintelor ar fi avut scopul de a goli sicriele de bunuri de valoare cu care cei decedați au fost înmormântați, potrivit stirileprotv.ro.

Cei care au profanat mormintele ar putea fi identificaţi uşor deoarece la moment dat, în încercarea de a-și ascunde urmele, ar fi abandonat lucruri personale, folosite pe timpul nopții.

În unele cavouri au fost găsite brichete și o lampă solară.

Oficialii Poliției Ilfov care se ocupă de cercetarea acestui caz nu au făcut referiri publice la evoluția acestei anchete sau la faptul că ar exista sau nu un cerc de bănuit.