Marcel Ciolacu: „Guvernul trebuia să dea ordonanţă pentru impozitarea pensiilor speciale şi puteau avea bani pentru alocaţii”

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a criticat Guvernul PNL pe motiv că "nu mai gestionează lucrurile". Preşedintele Camerei Deputaţilor susţine că Executivul putea emite o ordonanţă de urgenţă pentru a impozita pensiile speciale şi, în acest fel, găseau resursa finaciară pentru mărirea alocaţiilor.

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 08:40
Marcel Ciolacu: „Guvernul trebuia să dea ordonanţă pentru impozitarea pensiilor speciale şi puteau avea bani pentru alocaţii”

„Vedem şi ieşirile preşedintelui. Întotdeauna când iese atacă PSD-ul. Trebuie să aibă un duşman. Nu o să mai intru în logica asta în care a jucat PSD până acum. (…)

Cred că actualul Guvern nu ştie pe ce cale să meargă. Nu mai gestionează lucrurile. După apariţia acelei poze, nu mai au nici credibilitatea necesară”, a declarat Marcel Ciolacu, la DcNews.

Marcel Ciolacu a criticat modul în care Guvernul motivează că nu are bani pentru a dubla alocaţiile, 

„Trebuia astupată acea veste că în Parlament s-a decis pentru a doua oară dublarea alocaţiilor, spunând că nu sunt bani. În aceste 5-6-10 zile, până se promulgă dublarea alocaţiilor, Guvernul imediat trebuia să dea o OUG pe propunerea PNL de a impozitare a pensiilor speciale şi atunci îşi puteau face resursa financiară

Sunt bani! Când trebuie dublate alocaţiile, nu sunt bani. Când nu mai au explicaţii, iese preşedintele şi de e vină PSD-ul”, a precizat Ciolacu.

PSD, atac la adresa lui Iohannis şi Orban: „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici”