PSD, atac la adresa lui Iohannis şi Orban: „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici”

PSD îi acuză pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe premierul Ludovic Orban că "au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public". Social-democraţii susţin că liberalii "Au schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre".

RomaniaTV.net
05 iun. 2020, 04:50
PSD, atac la adresa lui Iohannis şi Orban: „Avem un preşedinte surd la durerile românilor şi un premier orb la soluţiile pentru medici”

Într-un mesaj publicat pe Facebook, PSD a criticat modul în care autorităţile au luat măsuri pentru a limita efectele epidemiei de coronavirus, acuzând că „pe medici i-au lăsat să se infecteze masiv fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea. De pacienți cu boli cronice au uitat cu totul”.

„Au folosit pandemia pentru a impune control absolut asupra cheltuirii banului public. Și asupra conducerilor de spitale. Au schimbat profesioniști cu tot felul de coafeze și șefi de pompe funebre. Dar acum șeful guvernului se plânge că sistemul sanitar e “policentric”. Și singura soluție – total aberantă! – este de a-i taxa mai mult pe românii pe care-i numește disprețuitor “scutelnici”.

Pe medici i-au lăsat să se infecteze masiv fiindcă s-au bâlbâit groaznic cu testarea. De pacienți cu boli cronice au uitat cu totul. O țară întreagă a ajuns să le strige în față: Eliberați spitalele de pacienții cu COVID-19! Tratați-i în spitalele modulare care stau goale! Ocupați-vă de pacienții cu boli cronice care suferă de luni întregi!

Avem un președinte surd la durerile românilor și un premier orb la soluțiile pentru medici și pacienți. Când vorbesc despre români, liberalii văd doar voturi. Iar la finanțele țării se gândesc doar cât mai pot trage în propriile buzunare. Aceasta este #Guvernarea Orbannis.

#GuvernulVID”, este mesajul publicat de PSD.

Raed Arafat avertizează: „Situaţia nu este sub control! Am putea ajunge la o situaţie pe care nimeni nu o vrea”