Brigitte Sfăt a investit 30.000 de euro în intervenţiile estetice. Motivul HALUCINANT pentru care a recurs la OPERAŢII

Brigitte Sfăt este recunoscută pentru faptul că și-a modificat trupul de mai multe ori. Vedeta a mărturisit că a început să-și facă intervenții estetice în timpul căsătoriei cu Ilie Năstase, din frustrare!

05 iun. 2020, 10:11
Brigitte Sfăt a investit 30.000 de euro în intervenţiile estetice. Motivul HALUCINANT pentru care a recurs la OPERAŢII

Brigitte Sfăt, actuala soție a lui Florin Pastramă, a scos de-a lungul timpul din buzunar aproape 30.000 de euro pentru operațiile estetice pe care le-a făcut și care o fac să se simtă cu adevărat o femeie fericită și împlinită.

ŞOCANT! Cum arată Mihaela Rădulescu după ultimele operaţii estetice FOTO

Vedeta a dezvăluit că a început să-și facă intervenții estetice odată cu mariajul alături de Ilie Năstase, iar asta din frustrare.

„Când m-am căsătorit cu Ilie, el avea o altă relație cu o altă femeie, iar de atunci de frustrare am început să mă operez. La față și la sâni, mi-am făcut operații de implanturi. Iar la vreo două săptămâni, în urmă cu doi ani, am făcut o embolie pulmonară și era să îmi pierd viața”, spunea Brigitte Sfăt.

ŞOC în SHOWBIZ! Vedetă în România, descoperită pe un site de escorte din Dubai. Cât cere pe oră FOTO

Brigitte Sfăt a mărturisit că prima operație estetică și-a făcut-o în 1997, iar de atunci au mai urmar multe altele până în prezent. Vedeta nu a cheltuit deloc o sumă mică: intervențiile chirurgicale la care a apelat au costat-o aproape 30.000 de euro.