Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. Judecătorii au luat decizia surpriză

Serghei Mizil s-a confruntat în ultimele luni cu mai multe probleme legale. Omul de afaceri figura cu datorii la stat și s-a aflat sub atenția Fiscului.

12 feb. 2021, 10:43
Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. Judecătorii au luat decizia surpriză

Serghei Mizil, nicio șansă la tribunal. S-a ajuns în instanță după ce s-a vorbit despre proprire și executare silită, după trei termene afaceristul a pierdut, însă a depus contestație, conform CANCAN. În urmă cu câteva zile Judecătoria Sectorul 1 a dat verdictul în cazul omului de afaceri.

”Admite excepţia netimbrării. Anulează contestaţia la executare ca netimbrată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 10.02.2021” , se arată în decizia judecătorilor.

Citește și: Anul Nou Chinezesc 2021. Am intrat în Anul Bivolului de Metal, totul despre noul semn care ne va guverna în următoarele 12 luni

Serghei Mizil se învârte în lumea afacerilor încă de pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, încă de pe atunci acesta călătorea în străinate și achiziționa diverse lucruri pe care le vindea în țară.  Afaceristul deține o avere impresionanta.

În timp acesta și-a dezvoltat afacerile, devenind cunoscut în acest mediu.A fost proprietarul mai multor restaurante din Capitală. În prezent se ocupă cu imobiliarele, afacere în care ar fi investit nu mai puțin de 700.000 de euro. Acest domeni, se pare că este de succes pentru afacerist.

Serghei Mizil, dezvăluiri şocante despre un spital de Covid

Serghei Mizil face dezvăluiri şocante despre un spital de Covid din Capitală. Acesta a rămas fără cuvinte când a mers la unitatea spitalicească să îşi ia rezultatele testului de coronavirus pe care îl făcuse. A întâlnit câţiva doctori care nu purtau mască, râdeau şi fumau.

Afaceristul  a vorbit despre experiența sa şi a povestit că realitatea pe care a găsit-o acolo era diferită faţă de cea pe care o vedea prezentată la televizor. „Când am făcut, am zis să nu stau ca găina în casă, am și eu niște relații și am zis: hai, mă, să mă duc la un spital de COVID. Nu-i dăm numele, e spital mare numai de COVID în București. Ajung la poartă, portarii fără mască! ‘Ce faci aici, nea Serghei, aici nu intri decât dacă ai COVID”

‘N-am COVID, mă, dar mă așteaptă cineva să-mi facă analizele… Adică am COVID, dar nu sunt confirmat, să văd acum’… Mă uitam la ei: mă, dacă e spital de COVID, cum să vorbești cu oamenii, tu fără mască?” , a mai declarat acesta.