Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a apelat la ajutorul lui Alex Bodi, în conflictul pe care îl are de mai mult timp cu soțul ei, Gabi Bădălău, cu care se află in proces de divorț şi pentru custodia copiilor.

19 feb. 2021, 16:43
Claudia Pătrășcanu, mesaj-şoc către Alex Bodi. Cum a reacţionat Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi. Gabi Bădălău a făcut public mesajul pe care Claudia Pătrășcanu i l-ar fi trimis pe Instagram lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. „Vă rog din toată inima să mă ajutați!”, i-a cerut Claudia Pătrășcanu lui Alex Bodi.

Claudia Pătrășcanu, mesaj disperat către Alex Bodi

Gabi Bădălău este șocat de gestul soției sale, precizând că nu-l cunoaște personal pe Alex Bodi. „E un mesaj trimis azi de Claudia unui domn pe care nu-l cunosc și nici nu vreau să-l cunosc. Îl salută și după spune: vă rog din toată inima să mă ajutați! Nu știu ce încearcă să facă, cum să te duci la un străin să-i ceri ajutorul, și nu la tatăl copiilor tăi. Femeia asta încearcă să mă discrediteze. M-a făcut drogat, apoi gay și acum apelează la omul ăsta! Mă duc și-mi fac și testul din firul de păr, dacă se face în România. Acum apelează la alți oameni străini. Nu cumva fata asta vrea să-mi facă o cheie? Eu nu am bătut-o în viața mea pe Claudia, nu i-am dat o palmă. Chiar sunt curios ce o să mai inventeze acum”, a declarat Gabi Bădălău la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Gabi Bădălău, ofertă de nerefuzat pentru Claudia Pătrăşcanu. Casă, maşină şi taxe plătite la o şcoală de lux

Gabi Bădălău a mai făcut public şi  un al doilea mesaj trimis de Claudia Pătrășcanu, în urmă cu un an de zile, unei foste iubite de-a lui. „Îl distrug în presă până la ultima suflare! Stai calmă, mă jur că-l distrug. Vreau sa știu ce avantaje avem”, îi transmitea cântăreaţa fostei iubite a lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrăşcanu aruncă bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. Ce s-a întâmplat cu cele două teste antidrog