Ludovic Orban îi pune la punct pe parlamentarii PSD şi anunţă că doar coaliţia decide când vor creşte alocaţiile: „Marţi vom da votul final. PSD trebuie să înţeleagă că este în opoziţie”

PSD a depus peste o mie de amendamente la bugetul pe 2021, însă șeful PNL, Ludovic Orban, anunță că acestea vor pica la vot și că doar coaliția poate decide când cresc salariile, pensiile sau alocațiile.
George Russo
24 feb. 2021, 17:59
Ludovic Orban îi pune la punct pe parlamentarii PSD şi anunţă că doar coaliţia decide când vor creşte alocaţiile:

Ludovic Orban le atrage atenția celor de la PSD că PNL este la guvernare și social-democratii nu pot pune condiții la votarea legii bugetului de stat pe 2021. Liderul PNL a anunțat că niciun amendament al social-democraților la legea bugetului nu va trece în parlament, unde PNL, USR-PLUS și UDMR, alături de minoritățile naționale, sunt majoritari.

”Marți vom da votul final pe buget. PSD e în opoziție, trebuie să înțeleagă că e în opoziție, nu are cum să prelungească. Acest buget a fost construit cu multe negocieri, la nivel european, avem procedură de deficit excesiv. E nevoie de cumpătare, prudență, multă atenție. Guvernul nostru a avut un angajament pe care îl respectă, de a nu crește impozitele, taxele, contribuțiile, pentru a încuraja dezvoltarea, investițiile, pentru a lăsa mai mulți bani către companii și cetățeni.”, a declarat Ludovic Orban.

Ludovic Orban anunţă că alocaţiile nu vor creşte, în ciuda opoziţiei PSD

„Știți foarte bine părerea noastră despre creșterea alocațiilor, încă de când PSD a propus aceste lucruri. Creșterea alocațiilor din 2005 încoace la propunerea PNL. A fost o creștere a alocațiilor de la 5 ianuarie. Astea sunt resursele de care dispunem, noi trebuie să reducem deficitul. Trebuie să ținem cont de aceste obiective”, a adăugat Ludovic Orban.

Citeşte şi: Cum încearcă Claudiu Năsui să „muşamalizeze” scandalul fraudelor cu bani europeni pentru IMM-uri. Paul Ene, şeful USR Sector 4 care a avut acces ilegal la platformă, e acum secretar de stat

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'