Biletul zilei pariuri1x2.ro: Championship, Serie A şi finala Cupei României!

Trei partide alcătuiesc, încă o dată, varianta de bilet în cota 2 propusă astăzi de redacția Pariuri1x2.ro. În prim-plan, finala Cupei României, Serpsi – FCSB, meci programat începând cu ora 20:00, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 11:44
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Championship, Serie A şi finala Cupei României!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Mizăm pe experiența superioară a bucureștenilor, în astfel de meciuri, dar nu numai. Deși Sepsi este o formație cu ambiții mari, pentru moment plusul valoric este de partea FCSB-ului. Ascendentul moral este, de asemenea, un aliat pentru Coman & co., învingători în 3 din ultimele 4 meciuri directe. Pariem pe FCSB, cu mici măsură de precauție, ținând cont de faptul că totuși vorbim de un act final al cupei: 2 cu handicap 0.

Pariem și pe 1x în Lecce – Brescia, argumentând cu cele doar 11 puncte adunate de ”rândunele” în 17 deplasări de Serie A.

Pentru Wigan – Fulham, pontul este pe măcar un gol înscrise de gazde. În insolvență și penalizată cu 12 puncte, Wigan are nevoie disperată de o victorie în runda finală din Championship, unicul rezultat prin care s-ar putea salva de la retrogradare, la capătul unui sezon în care echipa a muncit pentru o clasare foartă bună în zona mediană a ierarhiei. 56 de goluri a marcat Wigan în actualul campionat, 32 dintre acestea pe teren propriu.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

 

Biletul zilei pariuri1x2.ro
20:00, Sepsi – FCSB, 2 cu handicap 0, cota 1.30
21:30, Wigan – Fulham, gazdele să înscrie, cota 1.25
22:45, Lecce – Brescia, 1x, cota 1.25
Cotă totală: 2.03

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.