August este luna sărăciei pentru 4 zodii!

Luna August vine cu mari probleme financiare pentru mai mulți nativi. Alfă care dintre aceștia vor avea parte de o lună destul de grea în ceea ce privește veniturile.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 16:42
August este luna sărăciei pentru 4 zodii!

Gemenii au parte de ceva probleme financiare în ultima lună din vara aceasta.Leii vor trebui să își achite mai multe datorii, iar balanțele se vor confrunta cu ceva probleme din punct de vedere financiar.

Berbec

Chiar dacă nu ai o perioadă foarte bună din alte puncte de vedere, din punct de vedere financiar o duci destul de bine, deci nu trebuie să îți faci griji pentru acest lucru. Chiar este posibil să mai primești o sumă de bani de la locul de muncă.

Taur

Nu poți spune că te descurci foarte bine cu banii, dar nici nu te poți plânge. În luna august te vei axa pe alte lucruri și nu te vei gândi neapărat la banii pe care îi ai.

Gemeni

Luna august vine cu mari probleme financiare pentru tine. În ultima perioadă, ți-ai tot împrumutat prietenii cu bani, iar acum se pare că tu trebuie să fii cel împrumutat. Nu este exclus să anulezi o vacanță din această cauză.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro