Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj, la Universitatea din Bolivia. VIDEO şocant

Cel puţin şapte studenţi au murit şi mai mulţi sunt grav răniţi, după ce au căzut de la etajul patru al universităţii din Bolivia. Balustrada a cedat, după ce studenţii s-au îmbrâncit pe fondul unui conflict izbucnit după o adunare a studenţilor.

03 mart. 2021, 11:22
Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj, la Universitatea din Bolivia. VIDEO şocant
Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj

Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj. Cel puţin şapte studenţi au murit şi patru au fost grav răniţi după ce au căzut de la un etaj superior al universităţii din vestul Boliviei, atunci când o balustradă a cedat, a informat presa locală, citată de dpa.

Studenţi morţi după ce au căzut de la etaj, după o îmbrânceală

Studenţii s-au îmbrâncit pe fondul unei dispute izbucnite după o adunare a studenţilor. Mai mulţi studenţi s-au încăierat şi şi-au împărţit lovituri. În timpul incidentului, balustrada a cedat. Echipajele de urgenţă, pompierii şi poliţia locală s-au deplasat la faţa locului pentru a oferi asistenţă. Studenţii răniţi au fost transportaţi la diferite spitale.

Citeste si Drama unei femei de 60 ani. A descoperit pe Facebook că soţul ei era căsătorit şi cu o altă femeie

În filmarea realizată de un martor se vede cum zeci de studenți se îndreaptă spre un hol aglomerat în timp ce încearcă să intre într-o sală de curs. Studenții pot fi văzuți sprijinindu-se de balustradă. Aproape imediat, o bucată din balustradă a cedat. Pe filmare se vede cum un grup de studenţi încearcă să apuce pe alţi studenţi pentru a-i împiedica să cadă peste balustradă.apucat pe alții pentru a-i opri să cadă peste margine.

O studentă a reuşit cu greu să se menţină pe balcon, apoi şi-a întins mâinile pentru a apuca unul dintre alți doi studenţi care atârnau.

Citeste si O femeie de 69 de ani a pierdut custodia gemenilor pe care-i născuse pe când avea 64 de ani. Cum a motivat instanţa decizia