Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine de la nunta cu 600 de invitaţi a celor doi FOTO

Emi Pian a fost ucis în urma unui joc de barbut cu bărbați dintr-un clan rival. Scenele sângeroase au avut loc pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați au jucat barbut. Cele două clanuri s-au luat la bătaie și în urma scandalului, unul dintre cei mai cunoscți interlopi din țară a murit.

04 aug. 2020, 12:49
Cum arată văduva lui Emi Pian. Imagine de la nunta cu 600 de invitaţi a celor doi FOTO

Emi Pian a lăsat în urma sa o soţie cu care avea doi copii. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au făcut o petrecere de lux în Capitală. La nuntă au fost invitați membri importanți ai clanurilor interlope din toată țara. Mireasa a îmbrăcat o rochie superbă, bătută în pietre și a dansat până dimineață pe ritmuri de manele cântate de Nicolae Guță, Adrian Minune și Sorinel Puștiu.

Ultima imagine cu Emi Pian în viaţă! Cum şi cu cine a fost surprins liderul Duduienilor cu câteva ore înainte să fie ucis FOTO

Cei doi au avut 600 de invitați și artiști pe măsură care au încins atmosfera. Printre aceștia s-a numărat și Florin Salam, despre care se spune că în ultima perioadă avea probleme cu interlopul din clanul Duduienilor.

Emi Pian, SECRETUL pe care îl duce în mormânt. Care au fost ultimele cuvinte ale liderului Duduienilor VIDEO

Florin Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumetri. Cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam.

Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO