Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

Emi Pian, unul dintre cei mai cunoscuți lideri interlopi din Capitală a fost ucis, marți dimineață, în jurul orei 03.00, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc pe o stradă din Sectorul 6.

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 05:11
Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă sunt de la o petrecere, unde cânta doi manelişti extrem de cunoscuţi, Florin Salam şi Costel Biju. Interlopul se simţea foarte bine, era înconjurat de familie şi oameni apropiaţi, nimic nu prevestea tragedia care a avut loc.

Citeşte şi: Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis într-o răfuiala din Capitală VIDEO

În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6, informează Poliția Capitalei. O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând. 

Surse apropiate anchetei, citate de România TV afirmă că este vorba despre un conflict între clanurile Pian şi Rinu, iar cel decedat face parte din clanul Pian, acesta fiind înjunghiat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.