Emi Pian, SECRETUL pe care îl duce în mormânt. Care au fost ultimele cuvinte ale liderului Duduienilor VIDEO

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a murit înjunghiat în urma unui conflict la barbut, dar înainte de a fi răpus de un rival interlop, anunţase o mare dezvăluire. "O să auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră, şi IGP, şi Capitala"

RomaniaTV.net
04 aug. 2020, 08:48
Emi Pian, SECRETUL pe care îl duce în mormânt. Care au fost ultimele cuvinte ale liderului Duduienilor VIDEO

Emi Pian a murit în cursul serii de luni, fiind ucis într-o răfuială pornită de la barbut cu clanul Rinu. Emi Pian a avut o serie de dedicații în live-ul făcut pe YouTube cu o săptămână înainte să moară. Ultima dedicație făcută de liderul clanului Duduianu a fost pentru tatăl său, aflat acum în închisoare.

 

„Vreau să pun o melodie pentru tăicuțul meu, viața mea, inima mea. Omul ăsta pentru mine nu reprezintă decât tot. Pun o melodie și după aia faceți tot”, a fost dorința lui Emi Pian, care s-a dovedit a fi și ultima.

Din dorința de a-și stimula urmăritorii să intre în număr cât mai mare, Emi Pian a anunțat că o să facă o dezvăluire care o să cutremure România, Poliția Capitalei și toate organele de ordine. Numai că interlopul nu a mai apucat să facă această dezvăluire. Mesajul a fost însoțit și de o ironie la adresa polițiștilor.

Citeşte şi: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă. Petrecea alături de Florin Salam şi Costel Biju VIDEO

„Când ajungem la 1000 (n.red. urmăritori pe live) o să auziți ce n-ați auzit nici voi, nici capitala, nici IGP, nici…tot. Oricum, îi respect pe toți, respect poliția română, fără ei nu am putea să ne facem treaba. Intră lumea peste noi în casă. Fără ei nu am putea să existăm. Cât timp există ei, existăm și noi. Pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă…strada”, a fost mesajul lui Emi Pian.

Emi Pian ar fi fost declarat mort în jurul orei 5.30, după ce a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar de Urgență București. Emi Pian a ajuns la unitatea medicală cu mai multe plăgi înjunghiate, iar medicii au găsit mai multe urme de violență pe trupul lui. Undeva la ora 5.20, medicii efectuau manevre de resuscitare.