Ministrul Dezvoltării, atacat de protestatari în faţa curţii. Ce au cerut aceştia

Scandal la poarta ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan. Protestatarii au vrut să intre în casă peste ministru, conform România TV.

RomaniaTV.net
10 aug. 2020, 10:41
Ministrul Dezvoltării, atacat de protestatari în faţa curţii. Ce au cerut aceştia

Scenele au avut loc în faţa casei ministrului Dezvoltării. Un membru al Alianţei pentru Unirea Românilor a dorit să îi ceară explicaţii ministrului cu privire la casa pe care o deţine, după informaţiile apărute în presă. Discuţiile dintre cei doi au avut loc prin gard.

Citeşte şi: Camera Deputaţilor a dezbătut moţiunea împotriva ministrului Ion Ştefan intitulată „Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte”

Protestatarul l-a rugat pe Ion Ştefan dacă poate vedea casa astfel încât să nu mai existe nelămuriri cu privire la casa acestuia , însă ministrul a refuzat acest lucru adresându-i mai multe cuvinte jignitoare bărbatului. Reacţia ministrului a fost una agresivă deoarece acesta nu a dorit să ofere explicaţii cu privire la casa sa.

„Ţie chiar nu îţi este ruşine. Sunt la mine în curte şi fac ce vreau” , a declarat ministrul.

„Tocmai asta vă spuneam, că am plătit impozit pe ea şi avem autorizaţie de construcţie” , a sărit o femeie aflată în curte la întrebările protestatarului.