Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicuşor Dan. „Bucureştenii au de ales între mine şi un candidat care vrea să îi aducă în sărăcie”

Primarul general Gabriela Firea și-a lansat candidatura pentru un nou mandat, duminică, alături de cei șase candidați ai PSD la Primăriile de sector. Edilul Capitalei a vorbit despre modul în care va continua proiectele pentru Bucureşti şi l-a criticat dur pe Nicuşor Dan, principalul său contracandidat.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 16:53
Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicuşor Dan. „Bucureştenii au de ales între mine şi un candidat care vrea să îi aducă în sărăcie”

„Deși lucrurile par foarte complicate, ele sunt simple: bucureștenii au de ales între mine, care voi continua toate proiectele de dezvoltare a Capitalei, echipa mea, care este o echipă onestă si corectă, și un candidat care a anunțat că va opri toate subvențiile la transportul în comun și la încălzire prin rețeaua de termoficare. Asta ar însemna să îi aducem pe bucureșteni în stadiul de săracie extremă”, a declarat Gabriela Firea, conform ştiripesurse.

Edilul Capitalei a aminitit că Nicușor Dan a catalogat ajutoarele pentru persoanele cu dizabilități drept „pomeni”.

„Noi, oamenii politici, suntem efemeri în aceste funcții. Important e să lăsăm ceva durabil în urmă, iar eu, cu echipa mea, am lucruri durabile pe care le las în urma mea. Bucureștiul se dezvoltă în fiecare zi, însă doar cu o echipă care se gândește la oameni”, a mai precizat primarul general al Capitalei.

Nicuşor Dan şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. „Ne-am săturat de administraţia PSD”