Nicuşor Dan şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. „Ne-am săturat de administraţia PSD”

Nicușor Dan, candidatul pentru Primăria Municipiului București susținut de Partidului Național Liberal și Alianța USR-PLUS, şi-a depus candidatura duminică la Primaria Capitalei. Cu acest prilej, a criticat-o pe Gabriela Firea despre care a spus că nu o înţelege cum poate cere un nou mandat cât timp a dus Bucureştiul în faliment.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 14:45
Nicuşor Dan şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei. „Ne-am săturat de administraţia PSD”

Nicuşor Dan le-a mulţumit bucureştenilor care au semnat pentru a-i susţine candidatura la Primăria Capitalei.

„Campania asta este de fapt campania miilor de bucureşteni care vor ca administraţia să fie una de bun simţ, una care lucrează pentru, nu una care îi minte şi îşi bate joc. E o campanie a mamelor care vor să aibă loc cu căruciorul pe stradă”, a spus Nicuşor Dan.

„Ne-am săturat de administraţia PSD. Înţeleg că primarul în funcţie şi-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat.

Mă întreb cum poţi să vii să ceri un nou mandat când ai dus acest oraş în faliment? Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când ai 1.000 de blocuri nu au apă caldă?

Ai promis revoluţie în trafic şi în patru ani n-ai fost în stare să modernizezi o linie de tramvai şi aveai bani europeni pentru asta.

Cum poţi să vii să ceri un nou mandat când oamenii tăi au fost în dispozitiv în 10 august?

Îşi închipuie primarul în funcţie că vine să ceară un nou mandat şi se bazează pe zecile de milioane pe care le-a dat în publicitate pentru a crea bucureştenilor o imagine falsă despre oraşul în care locuiesc, cum că aici ar fi bine?”, a adăugat Nicuşor Dan.

Candidatul susţinut de PNL şi de Alianţa USR-PLUS la Primăria Capitalei i-a îndemnat pe bucureşteni să iasă în număr mare la vot.

„Bucureştenii nu pot fi păcăliţi. Putem să facem din oraşul ăsta un oraş de care să fim mândri”, a afirmat Nicuşor Dan.

Ludovic Orban, după ce Nicuşor Dan şi-a depus candidatura. „M-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului; de 12 ani Bucureştiul este făcut praf”

Premierul Ludovic Orban şi liderul USR, Dan Barna, au participat la evenimentul organizat cu ocazia depunerii candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

„Toţi cei care vor să scape de PSD au cu vine să voteze. Nicuşor Dan la Primăria Capitalei şi cei şase candidaţi la Primăriile de sector pe care îl susţinem de comun acord cu USR-PLUS şi PNL”, a spus Ludovic Orban.

Liderul liberalilor a participat duminică, la Biroul Electoral Municipal, la depunerea candidaturii lui Nicuşor Dan pentru funcţia de primar general al Capitalei.

„Personal, m-am săturat de PSD la butoanele Bucureştiului. PSD a adus minciună, corupţie, prostie, incompetenţă şi o lipsă crasă de respect faţă de omul obişnuit şi faţă de bucureştean. De 12 ani, Bucureştiul este făcut praf, zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună, de nişte oameni care nu au nicio legătură. Toţi cei care s-au săturat de PSD, toţi cei care percep faptul că cei care au condus Bucureştiul au dus Bucureştiul spre nicăieri, toţi care vor să scape de PSD au cu cine să voteze: Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, şi cei şase candidaţi la primăriile de sector, pe care îi susţinem de comun acord – USR PLUS şi PNL. De asemenea, echipele de candidaţi la Consiliul General şi la consiliile locale de sector şi foarte mulţi specialişti, profesionişti, foarte mulţi oameni de calitate care contribuie la identificarea şi la punerea în practică a soluţiilor pentru Bucureşti”, a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Orban a adăugat că Bucureştiul are nevoie de un Guvern care să fie un partener real cu adminstraţia Capitalei.

„Cu o singură condiţie – ca administraţia să fie condusă de oameni care să aibă proiecte corecte, să vrea să facă ceva, de oameni care să pună pe masă toate acele programe de care are nevoie Bucureştiul, pachetele de soluţii care au nevoie de sprijinul Guvernului. Declar limpede şi clar: va avea întreg sprijinul Guvernului pentru toate proiectele care sunt vitale pentru Bucureşti”, a conchis Orban.