Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei: „Sorin nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat”

Anda Adam a spus adevărul despre relaţia cu soţul ei, după ce în ultima vreme s-a tot vorbit despre un presupus divorţ între ei. Vedeta a declarat că încă locuieşte alături de Sorin, însă nu a spus concret dacă s-a împăcat cu el.
Alina Costache
11 mart. 2021, 18:19
Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei:
Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei

Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei. “Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât.

Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo.”, a spus Anda Adam.

Citeşte şi: Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO

Anda Adam, adevărul despre relaţia cu soţul ei

Cântăreaţa a mărturisit că Sorin nu este deloc afectat de zvonurile care au tot apărut în presă, iar asta pentru că în momentul în care au intrat într-o relație, bărbatul și-a asumat faptul că formează un cuplu cu o vedetă.

El este detașat de subiect pentru că el atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume.”, a mai spus vedeta la Antena Stars.

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Vedeta i-a trimis mesaje dure unei femei, pe care soţul artistei a încercat să o „agaţe”. Mai exact, este vorba despre o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram.

Artista şi soţul ei nu s-au mai afişat de o bună perioadă de timp şi niciunul dintre ei nu a oferit niciun răspuns vizavi la divorţ. Însă, se pare că Anda Adam îl urmărește ”din umbră” pe Sorin. Mai mult decât atât, artista le scrie fetelor cu care soțul său vorbeşte pe rețelele de socializare. (Vezi AICI mesajele)

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Orașul din România unde găsești cele mai ieftine apartamente. Prețurile pornesc de la 6.000 de euro pentru o locuință mobilată și utilată. Ai Pepco, dar și Kaufland la doar doi pași
Capital.ro
România a pierdut un campion de talie europeană! A adus mare cinste țării
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Românii de la bloc au de ce să se bucure. Legea a fost dată și îi ajută enorm
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice
Capital.ro
UE a dat ordin. Intră în vigoare peste tot din 1 iulie. România n-are de ales
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'