Nicuşor Dan, despre moţiunea de cenzură: „Nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea”

Nicuşor Dan a comentat eşecul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD, susţinând faptul că demersul nu a avut legătură cu problemele României, „ci doar cu dorinţa de putere a PSD”. Candidatul PNL la Primăria Capitalei susţine că PSD a dorit să aducă la Palatul Victoriei corupţia şi risipa.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 16:41
Nicuşor Dan, despre moţiunea de cenzură: „Nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea”

„Această moţiune n-a avut nicio legătură cu problemele României, ci doar cu dorinţa de putere a PSD. Au vrut să ajungă iar la guvernare pentru a falimenta şi ţara, după ce au falimentat Capitala. Ar fi vrut să aducă la Palatul Victoria corupţia şi risipa de la Primăria Capitalei, contraperformanţa în atragerea fondurilor europene, dezinteresul pentru modernizarea infrastructurii de transport” , susţine candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Citeşte şi: PSD renunţă la moţiunea de cenzură. „Nu găsesc oportun să fie dezbătută într-o altă sesiune”

„Nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea sau alţi oameni de-ai lui Dragnea în Guvernul României sau la Primăria Capitalei. În mai puţin de patru săptămâni, putem opri dezastrul după patru ani de pesedism”, a explicat Nicuşor Dan.

PSD nu a reuşit să strângă cvorum de şedinţă pentru moţiunea de cenzură. În sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care numărul minim era de 233. Prin urmare, moţiunea de cenzură nu a mai fost votată. PSD va decide: fie va reprograma votul, fie va abandona demersul de a răsturna Guvernul Orban.

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a declarat, luni, că nu este „oportun” să se mai dea un vot în noua sesiune ordinară care începe mâine, după ce moţiunea de cenzură nu a putut fi dezbătută şi votată din lipsă de cvorum.