Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani: „Regret că nu am făcut asta”

Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani, s-a transformat într-un regret, azi. Vedeta a dezvăluit că poate acum ar fi fost mama unui copil, în vârstă de şapte ani, dacă accepta să i se facă o inseminare artificială.

17 mart. 2021, 11:12
Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani: „Regret că nu am făcut asta”
Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani

Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani. Soţia fostului edil al Capitalei a făcut toate demersurile pentru a adopta un copil, însă şi-a amintit că putea să rămână însărcinată, dacă accepta să facă asta pe cale artificială.

În urmă cu ceva timp, o persoană din televiziune s-a oferit să îi plătească vedetei o inseminare, însă nici nu a vrut să audă de așa ceva, decizie pe care acum o regretă.

Citeşte şi: Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”

Propunerea primită de Oana Lis, în urmă cu câţiva ani

Un tren pe care îl regret ar fi faptul că cineva de la o emisiune, în urmă cu vreo șapte ani, a vrut să îmi plătească o însemninare. Îmi aduc aminte și acum, am refuzat, deși îmi plăteau o inseminare sau două și directoarea de emisiune mi-a zis: „Oana, să nu ajungi să regreți această decizie. Gândește-te și încearcă, nici nu știi dacă prinde o insemninare.”

Dar uite, regret acum că nu am făcut lucrul acesta. Sunt trenuri și trenuri. M-am gândit să încerc, dar din cauză că Viorel are niște probleme acum nu m-aș mai putea insemina cu el. Mai bine adopt decât să fac un copil cu cineva pe care nici nu l-aș cunoaște. Mi s-ar părea foarte ciudat.”, a spus Oana Lis pentru Antena Stars.

Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel: „Nu este nicio rușine”

Oana Lis

este extrem de îngăduitoare şi îi satisface toate plăcerile lui Viorel. Vedeta a dezvăluit faptul că fostul edil a suferit mai multe atacuri cerebrale şi a rămas cu sechele grave: nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru că articulează greu cuvintele şi obosește repede.

Toată lumea știe plăcerea lui Viorel Lis de a merge la jocurile de noroc, astfel că pentru a-i aduce un zâmbet pe față, blondina a condus kilometrii buni pentru a-și duce partenerul de viața la o sală de jocuri, unde să se bucure de cea mai mare plăcere a sa.

A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea.  Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.

În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare.”, a spus Oana Lis.