Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”

Oana Lis a ajuns virală pe TikTok, în urma unui filmuleţ mai vechi cu ea, unde îşi pregătea un sandwich cu pâine, şorici și smântână. Mai mult decât atât, vedeta nu s-a putut abţine şi a luat o gură din el, potrivit chiar spuselor ei.

06 feb. 2021, 10:18
Oana Lis, virală pe TikTok. Cu ce filmuleţ s-a remarcat: „Mâncam parizer cu unt”
Oana Lis, virală pe TikTok

Oana Lis, virală pe TikTok.  ”Mi-a făcut poftă și mie poftă filmulețul, chiar sunt la dietă și este destul de chinuitor. Așa că-mi pare rău pentru cei care au văzut filmulețul și erau la dietă.

Cine are vârsta mea știe când apăruseră fabricile de pâine turceasc, aveau așa niște zimți pe dedesubt și bine, mâncam parizer cu unt, era un deliciu. Ce creveți, ce homari?!”, a declarat Oana Lis.

Citeşte şi: Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Viorel are probleme de articulare a cuvintelor. Nu a apărut la tv pentru că nu poate vorbi mult”

Oana Lis, virală pe TikTok

Mai mult de atât, Oana Lis a dezvăluit că cel care își petrece mai mult timp pe TikTok este chiar fostul edil al Capitalei, care îi trimite clipulețe amuzante de fiecare dată.

Eu nu prea stau pe Tik Tok, sincer, Viorel e fan Tik Tok, îmi mai trimite și el filmulețe, mi se pare super tare că sunt pe Tik Tok, pe YouTube, deși eu nu am postat nimic, sunt chestii haioase pe care eu le-am filmat în trecut”, a mai adăugat Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis îi satistiface plăcerile lui Viorel: „Nu este nicio rușine”

Oana Lis

este extrem de îngăduitoare şi îi satisface toate plăcerile lui Viorel. Vedeta a dezvăluit faptul că fostul edil a suferit mai multe atacuri cerebrale şi a rămas cu sechele grave: nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru că articulează greu cuvintele şi obosește repede.

Toată lumea știe plăcerea lui Viorel Lis de a merge la jocurile de noroc, astfel că pentru a-i aduce un zâmbet pe față, blondina a condus kilometrii buni pentru a-și duce partenerul de viața la o sală de jocuri, unde să se bucure de cea mai mare plăcere a sa.

A fost și varianta de a juca online, dar lui Viorel îi plăcea să aibă biletele. Am mers o perioadă în Ilfov, dar ca să îi fac plăcerea lui Viorel. Nu este nicio rușine, oamenii de acolo au fost destul de drăguți cu noi.

Este o plăcere controlată. Își permite și el. Atunci când ai avut mii de oameni în subordine, novelul tăi de adrenalină este foarte crescut. Nu poți brusc să te apuci de grădinărit. Am mers o dată pe săptămână acolo, am prin și ninsoarea.  Deja i-am pus biletele lui Viorel. A avut și un bilet de 200 de lei pe care l-a câștigat.

În același timp este un mod în care eu verific că el gândește ok, calculează, calculez și nivelul cognitiv în funcție de asta. Și doctorul mi-a spus să îl las să joace pentru că îi pune creierul în mișcare.”, a spus Oana Lis.