Firea îl dă în judecată pe Nicuşor Dan: „Va plăti pentru elucubraţiile inventate, pe care şi le-a asumat fără o minimă verificare”

Primarul capitale Gabriela Firea anunţă vineri, pe pagina sa de Facebook, că după campania electorală îl va acţiona în instanţă pe contracandidatul Nicuşor Dan, pe care îl acuză de distribuirea mai multor ştiri false despre ea şi echipa sa.

RomaniaTV.net
18 sept. 2020, 10:13
Firea îl dă în judecată pe Nicuşor Dan: „Va plăti pentru elucubraţiile inventate, pe care şi le-a asumat fără o minimă verificare”

„Ligia, prietena mea de 25 de ani, consilierul pentru comunicare publica, nu a prins nici episodul de azi al „dezvaluirilor” nascocite de candidatul – frate cu interlopul Caine. Este trista! Vrea o recompensa! Asa cum a fost recompensat si consilierul din Primarie, promovat de guvernul PNL ca adjunct al celebrului ministru „Grinda”. Despre care candidatul care a blocat 10 ani in procese Podul Ciurel spune ca ar fi fost implicat in achizitia Parcului Verdi. Deci, e bun! L-a preluat PNL!

Asa cum am spus, reiterez ca dupa campania bazata doar pe fake-news, ne vom vedea la tribunal! Ca tot ii plac procesele! De aceasta data, va plati pentru elucubratiile inventate de consultanti si pe care si le-a asumat fara o minima verificare!”, scrie Gabriela Firea.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, show în faţa sediului PSD. „Firea e ultimul din locotenenţii lui Dragnea în funcţie. E Dragnea al Bucureştiului” VIDEO