Băsescu spune că şi-a făcut testele antidrog şi COVID-19 cerute de Firea şi vrea dezbatere

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, spune că și-a făcut testele antidrog și COVID-19 cerute de Gabriela Firea contracandidaților și îi propune acesteia o dezbatere în doi sau trei, în sala de consiliu a primăriei.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 07:28
Băsescu spune că şi-a făcut testele antidrog şi COVID-19 cerute de Firea şi vrea dezbatere

Traian Băsescu a făcut anunțul pe Facebook. „Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti -Piteşti.

Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată încercând să păcălească pe imagine unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate data de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului”, scrie Băsescu.

„Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri”, afirmă candidatul PMP.

Traian Băsescu spune că a „alergat îndată la laboratoare” și în regim de urgență și-a făcut testele.