Scandal într-o localitate din Giurgiu! Primarul este acuzat ca a călcat cu maşina un alegător. Victima are nevoie de operaţie

Primarul din Daia care a lovit un bătrân cu maşina. Doi localnici susţin că primarul le-a interzis să facă activităţi pe terenul lor şi de acolo a pornit scandalul care s-a finalizat cu internarea unuia dintre ei după ce edilul l-a lovit cu maşina.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 12:02
Scandal într-o localitate din Giurgiu! Primarul este acuzat ca a călcat cu maşina un alegător. Victima are nevoie de operaţie

Evenimentul s-a drulat în Giurgiu, în localitatea Daia, în urmă cu numai câteva zile. În momentul de faţă se fac cercetări de către IPJ Ilfov. 

„Eu am fost pe teren. M-a urmărit domnul primar până acolo. Eu am fost cu nişte dejecţii de la animale pe care le-am împrăştiat pe terenul meu, proprietate personală. Domnul primar a venit până la mine acasă, eu am băgat utilajul în curte şi tata a vorbit cu el. Atunci domnul primar a demarat în trombă, virând stânga, trântindu-l pe tatăl meu jos. Primarul a fugit la poliţie, iar tatăl meu a rămas jos acolo. 

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020: Un bărbat din Giurgiu îl acuză pe un candidat PNL că l-a lovit cu maşina pentru că nu vrea să-l voteze

După câteva minute am primit un telefon de la şeful de post spunându-mi să mă duc la dânsul pentru că am o reclamaţie pe numele meu. Am întrebat de la cine şi nu a vrut să-mi zică, în schimb mi-a spus că daqcă nu mă duc în momentul respectiv o să vină cu mandat de arestare. 

Am sunat la 112 după ce domnul primar a fugit de la locul faptei.l Au venit medicii, a venit poliţia, a venit criminalistica şi tatăl meu la ora actuală se află în spital. Nu are o stare prea bună. Eu am fost la dânsul şi în continuare se plange de dureri de coloană, îi vine ameţeală şi îl doare foarte tare capul”, a declarat fiul victimei pentru România TV

Adrian Şerban, primarul în funcţie şi candidat din partea PNL, susţine că nu a fost vorba nicio secundă despre un conflict pe tema votului şi afirmă că are şi un martor care poate confirma că nu l-a atins cu maşina pe bărbatul rănit.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie la casele de pariuri: Gabriela Firea, favorită în faţa lui Nicuşor Dan. Cum stă situaţia pe sectoare VEZI COTELE

„Nu stiu ce s-a intamplat de cand am plecat de la el de la poarta, nici macar nu l-am atins cu masina. Nu s-a pus in discutie votul persoanei. Am plecat din primarie la ora 16, cand am vazut un tractor care transporta deseuri pe care le aruncau pe camp. Le-am spus ca nu e frumos ce fac si au inceput sa ma ameninte.

Masina a fost expertizata, am fost cu ea la service, s-au facut poze, nici nu e atinsa, nu are nicio avarie.

Am plecat de acolo pentru ca a vrut sa ma loveasca cu palma. Veneau asupra mea, aruncau cu pietre, nu puteam sa raman. De cand am plecat eu, domnul Florescu Nicolae putea sa faca orice. Am fost la politie, am dat declaratii si eu si martorul cu care eram in masina.”, a declarat Şerban pentru România TV.

De cealaltă parte, avocatul părţii vătămate susţine că fiul victimei a fost sunat de şeful de post al Poliţiei din localitate, care i-ar fi transmis că primarul a depus o plângere pe numele lui.