ALEGERI LOCALE 2020: Un bărbat din Giurgiu îl acuză pe un candidat PNL că l-a lovit cu maşina pentru că nu vrea să-l voteze

Un bărbat din comuna Daia, judeţul Giurgiu, îl acuză pe candidatul PNL la primărie că ar fi dat cu maşina peste el, pentru că a refuzat să-i promită că-l va vota la alegerile locale din 27 septembrie. Candidatul a intervenit în direct la România TV, unde a negat vehement acuzaţiile.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 19:18
ALEGERI LOCALE 2020: Un bărbat din Giurgiu îl acuză pe un candidat PNL că l-a lovit cu maşina pentru că nu vrea să-l voteze

Adrian Şerban, primarul în funcţie şi candidat din partea PNL, susţine că nu a fost vorba nicio secundă despre un conflict pe tema votului şi afirmă că are şi un martor care poate confirma că nu l-a atins cu maşina pe bărbatul rănit.

„Nu stiu ce s-a intamplat de cand am plecat de la el de la poarta, nici macar nu l-am atins cu masina. Nu s-a pus in discutie votul persoanei. Am plecat din primarie la ora 16, cand am vazut un tractor care transporta deseuri pe care le aruncau pe camp. Le-am spus ca nu e frumos ce fac si au inceput sa ma ameninte.

Masina a fost expertizata, am fost cu ea la service, s-au facut poze, nici nu e atinsa, nu are nicio avarie.

Am plecat de acolo pentru ca a vrut sa ma loveasca cu palma. Veneau asupra mea, aruncau cu pietre, nu puteam sa raman. De cand am plecat eu, domnul Florescu Nicolae putea sa faca orice. Am fost la politie, am dat declaratii si eu si martorul cu care eram in masina.”, a declarat Şerban pentru România TV.

De cealaltă parte, avocatul părţii vătămate susţine că fiul victimei a fost sunat de şeful de post al Poliţiei din localitate, care i-ar fi transmis că primarul a depus o plângere pe numele lui.

„Am fost angajat de fiul victimei si am sesizat Parchetul Giurgiu pentru infractiunea de omor. Rezulta ca a fost sunat de seful de post, ca sa se prezinte la sediul politiei pentru ca domnul primar i-a facut o plangere si, daca nu se prezinta, va fi adus cu mandat. Domnul Florescu este la spital, ulterior se va face expertiza medico-legala pentru a vedea ce leziuni a suferit.”, a transmis avocatul.

Citeşte şi: Dana Budeanu îi dă replica lui Nicuşor Dan: Ai făcut femeile panarame, aflat în campanie electorală. Doar fătălăii ca tine fac asta

Sursa foto: giurgiu-net.ro