Adina Alberts spulberă mitul: Campania de vaccinare este o minciună! Suntem cu toţii cobai într-un studiu

Medicul Adina Alberts a declarat, joi seară, despre campania de vaccinare că este doar o minciună şi e consideră un studiu experimental.

01 apr. 2021, 22:37
Adina Alberts spulberă mitul: Campania de vaccinare este o minciună! Suntem cu toţii cobai într-un studiu

Adina Alberts spulberă mitul. Invitată într-o confruntare cu liderul protestelor din București Iulian Capsali, cel care acuză că trăim între o dictatură politico-medicală şi medicii Laura Zarafin, doctorița care cheamă scepticii la ATI să se convingă de seriozitatea virusului și Radu Ţincu, medicul Adina Alberts a dezvăluit motivele care o determină să spună despre campania de vaccinare că este o minciună.

Adina Alberts spulberă mitul: Campania de vaccinare este o minciună! Suntem cu toţii cobai într-un studiu

„Mă deranjează la vaccin că nu cunoaştem reacţiile adverse la distanţă. Faptul că toţi, absolut toţi suntem cobai. Cei care decid să se vaccineze sunt material de studiu. Faptul că acest vaccin este experimental şi este în studiu până în 2023, toţi suntem materiale de studiu. Campania de promovare a vaccinării nu a inclus această informaţie. Au apărut medici foarte cunoscuți care au spus că aceasta campanie este sigură şi este o mare minciună”, a spus dr. Alberts la Antena 3.

Florin Cîţu spune că accelerarea campaniei de vaccinare, în condițiile în care în următoarele două luni România va primi peste opt milioane de doze de vaccin.

„Peste 3.000.000 de doze de vaccin administrate până în prezent! Vestea bună este că 1 milion de oameni au câştigat deja imunitate completă în urma administrării celor două doze. Avem două milioane de persoane care au primit prima doză. Accelerăm campania de vaccinare: în aprilie primim peste 3,3 milioane de doze de vaccin şi peste 5 milioane de doze în luna mai. Vom creşte capacitatea de administrare astfel încât oamenii care doresc să se vaccineze să aibă acces cât mai repede”, a scris Florin Cîţu miercuri seară pe Facebook, adăugând: „Cu toții ne dorim să revenim la normalitate, iar vaccinarea este cea mai rapidă cale de a scăpa de pandemie.

În februarie, ianuarie, țin minte că tot primeam întrebări referitoare la diferența asta dintre România și Europa, pentru că în Europa erau măsuri tot mai restrictive și în România rămâneau relaxate. Și va spuneam că mă uit la mai mulți indicatori, la numărul persoanelor care ajung la ATI, care sună la 112 în legătură cu Covid, mă uităm la numărul de decese. Am zis de atunci că în acel moment nu se justifică nicio măsură. Din păcate, începând cu sfârșitul lunii februarie, a început să crească ușor numărul cazurilor covid, a început să crească numărul persoanelor de la ATI, numărul deceselor, dar și al apelurilor la 112 legate de covid. Având în vedere toți acești indicatori, am luat decizia de a avea consultări cu prefecții, cu asociația municipiilor și orașelor, cu consiliile județene, pentru a găsit soluții. Am vrut să discut cu ei pentru că sunt liderii locali”.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Corneliei Catanga.Ce medicamente a luat de fapt artista. Anunţul făcut de Adina Alberts!