Anamaria Prodan, parastas pentru mama ei, Ionela Prodan: „Pe 6 octombrie era ziua ei. Vreau să merg la cimtir şi să împart”

Anamaria Prodan revenit în ţară zilele trecute şi se pregăteşte să îi facă parastas mamei sale, Ionela Prodan, având că în data de 6 octombrie ar fi fost ziua sa de naștere. Impresara vrea să meargă la cimitir, să împartă pachete şi apoi să meargă acasă.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 13:28
Anamaria Prodan, parastas pentru mama ei, Ionela Prodan: „Pe 6 octombrie era ziua ei. Vreau să merg la cimtir şi să împart”

Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimtir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi.

Pentru mine, nu a murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și când o terminăm, plecăm mai departe, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, declaraţie de dragoste în public. Mesajul nu este pentru Reghecampf!

Anamaria Prodan, despre relaţia cu Dan Alexa: „Este sufletul meu, iar Laur ştie!”

Agentul de jucători, Anamaria Prodan, a comentat informaţiile din presa mondenă despre divorţ, la emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia, „Prietenii lui Ovidiu”. Aceasta a evitat să discute despre pumnul aplicat lui Dan Alexa, la finalul unui meci din Liga 1. 

Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine că de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine. Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc.

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun„, a dezvăluit Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.