Bătaie cu săbii şi cuţite pe stradă în Mangalia. Cinci tineri au fost reţinuţi

Scene violente în Mangalia. Cei cinci tineri care s-au bătut în plină stradă cu săbii și cuțite au fost reținuți. Agresorii urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunere de arestare.

06 apr. 2021, 10:36
Bătaie cu săbii şi cuţite pe stradă în Mangalia. Cinci tineri au fost reţinuţi

Mai mulţi bărbaţi de etnie romă, suspectaţi de proxenetism, şi-au împărţit pumni şi picioare în stradă în centrul oraşului Mangalia. S-a întâmplat luni seara.

La un moment dat, unul dintre bătăuşi şi-a ameninţat rivalii cu o macetă. Întreaga scenă a fost surprinsă de un martor. Şi tot martorii au sunat imediat la 112.

Citeşte şi: Scandal cu săbii, bâte, pistoale şi pietre în stradă în Brăila. Reglare de conturi între interlopi

„Astăzi, în jurul orei 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercaţie între mai multe persoane. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbaţi care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alţi 2 bărbaţi”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanţa.

În urma altercaţiei, doi dintre indivizi au fost înjunghiaţi şi au ajuns la spital.

„Am fost solicitaţi la Spital Mangalia pentru transferul unui pacient care prezenta plăgi la nivelul toracelui posterior. Pacientul era conştient şi a fost transferat la Spitalul Judeţean pentru investigaţii suplimentare”, a declarat Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, citată de observatornews.ro.

Ceilalţi trei, care aveau răni uşoare, au ajuns la secţia de poliţie.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Constanţa.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că la baza conflictului iscat între persoanele respective ar fi o fată, a transmis Agerpres.

Citeşte şi: Mărturia cutremurătoare a unei adolescente răpite şi mutilate de interlopi: „Spunea că mă desfigurează. Spunea că o să îmi omoare familia şi o să mă distrugă”