Percheziţii la biroul soţului Vioricăi Dăncilă, potrivit G4Media. Fostul premier: Fake news, soţul meu nu este implicat

Procurorii din Topoloveni împreună cu polițiști de la Investigații Economice au descins miercuri la biroul soțului fostului premier Viorica Dăncilă, au precizat surse locale pentru G4Media.ro.
Romania TV
14 oct. 2020, 11:50
Percheziţii la biroul soţului Vioricăi Dăncilă, potrivit G4Media. Fostul premier: Fake news, soţul meu nu este implicat

Update. Procurorii şi poliţiştii de la investigaţii economice efectuează miercuri, 14 octombrie, percheziţii la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă.

Însă, fosta șefă a PSD a infirmat descinderile și acuză că știrea apărută este falsă. În plus, Dăncilă a făcut totuși precizarea că „documentele la care faceti referire nu au legatura cu sotul meu”, semn că știe despre ce este vorba.

„Nu exista nicio perchezitie la biroul sotului meu, nu exista nicio acuzatie la adresa sotului meu. Sotul meu nu a facut nicio tranzactie imobiliara. Documentele la care faceti referire nu au legatura cu sotul meu. Stirea aparuta in spatiul public este falsa. Sotul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nu are nicio legatura. Nimic din ceea ce apare in spatiul public despre sotul meu nu este adevarat. Este inca un atac la familia mea, m-am obisnuit.

Sotul meu nu a avut nicio discutie cu procurorii, nicio intalnire, nu are de ce pentru ca sotul meu nu are nicio legatura cu aceasta ancheta.”, a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Potrivit surselor judiciare, este vorba despre un dosar în care Cristinel Dăncilă urmează să fie audiat, fără să aibă vreo calitate deocamdată. Acesta ar fi avut obligaţia să ofere unele documente anchetatorilor, însă nu a răspuns solicitării, astfel că anchetatorii au obţinut mandat de percheziţie.

În dosar au fost deja puşi sub acuzare funcţionari ai Primăriei Topoloveni, cu privire la tranzacţii imobiliare în care beneficiar este OMV-Petrom.

Acțiunea a avut loc într-o ancheta în care sunt puși sub învinuire funcționari din cadrul Primăriei Topoloveni privind anumite tranzacții imobiliare în care beneficiar ar fi fost compania la care lucrează Cristinel Dăncilă, au mai precizat sursele. Soțul Vioricăi Dăncilă nu are, deocamdată, vreo calitate în dosar.

Viorica Dăncilă, dezvăluiri despre adopţie: „I-am spus soţului meu ca eu vreau sa înfiez acest copil indiferent de consecinţe” 

Perchezițiile vin în contextul în care oamenii legii au cerut anterior punerea la dispoziție a unor documente legate de tranzacțiile care sunt cercetate, însă compania nu a răspuns solicitării, conform surselor, soțul Vioricăi Dăncilă fiind cel care avea în atribuție această sarcină.

Cristinel Dăncilă este momentan în concediu și va fi chemat la audieri zilele următoare, au mai precizat surse locale pentru G4Media.ro.

DailyBusiness
Marcel Ciolacu dă marea veste! Din 2024, vom cumpăra anvelope produse pe teritoriul nostru!
Spynews
Alina Marymar, declarație de dragoste pentru Tzancă Uraganu, la scurt timp dupa ce Lambada a fost externată: ”Un bărbat care...”
Bzi.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Fanatik.ro
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Capital.ro
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Playtech.ro
Uluitor arată Sophia Loren acum, la 90 de ani. Apariție RARĂ, de SENZAȚIE în bikini! Dă clasă tuturor divelor
DailyBusiness
Alarma trasă de Boloș: Deficit bugetar în creștere, dar promisiuni de miliarde!
Adevarul
Unul dintre cei 50 de bărbați acuzați de violarea lui Gisele Pelicot se plânge că nu poate dormi, are coșmaruri și că soția l-a părăsit
wowbiz.ro
Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”
Spynews
O nouă decizie a magistraților în cazul accidentului din 2 Mai, provocat de Vlad Pascu! Tatăl lui Sebi vrea să îl întâlnească pe avocatul care i-a învinovățit fiul decedat
Spynews
Irinel Columbeanu și-a găsit liniștea alături de o altă femeie! Cine îi ține companie fostului milionar, la azil: ”Îi face plăcere să…”
Evz.ro
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a sărit în apărarea Simonei Halep! „E ciudat ce s-a întâmplat”
kanald.ro
Românii din Italia ar putea primi bonus de Crăciun de la statul italian. „Bonusul Befana” este dedicat familiilor aflate în situații vulnerabile
Cancan.ro
Gabriel Vasiliu va fi prezent la înmormântarea soției sale, ucisă în Olanda! A obținut o permisie de o zi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
StirileBZI
Când intră banii pe voucherele pentru alimente: Se acordă suma de 250 de lei
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
stirilekanald.ro
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
substantial.ro
Cristian Diaconescu nu va negocia voturile în turul doi al alegerilor prezidențiale
MediaFlux
A ÎNCEPUT a DOUA RECALCULARE! MARIUS BUDĂI anunță ce ADEVERINȚE TREBUIE ADUSE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Mărturisirile cutremurătoare ale unei studente a lui Alfred Bulai. Ce le-a povestit fata anchetatorilor