COD ROŞU de intervenţie în Vinerea Mare. Un copil de un an a murit, mama a rămas încarcerată

În urma impactului au fost răniți cei doi șoferi, dar și două femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești.

30 apr. 2021, 09:11
COD ROŞU de intervenţie în Vinerea Mare. Un copil de un an a murit, mama a rămas încarcerată

COD ROŞU de intervenţie în Ialomiţa. Un accident de circulaţie soldat cu decesul unui copil de 1 an şi vătămarea corporală a patru persoane a avut loc joi noaptea, pe raza localităţii Borăneşti, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Polițiștii au stabilit că mașinile erau conduse de doi tineri, de 21 și 26 de ani, ambii din comuna Borănești, scrie Obiectiv de Ialomiţa.

În urma impactului au fost răniți cei doi șoferi, dar și două femei, de 21 și 34 de ani, din comuna Borănești. Șoferii nu au putut fi testați la fața locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

„În urma impactului a rezultat decesul unei minore de 1 an, vătămarea corporală a celor doi şoferi, precum şi a două femei, de 21 şi 34 de ani, din comuna Borăneşti. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi la faţa locului din cauza leziunilor suferite, fiindu-le prelevate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Ialomiţa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, au precizat polițiștii.

Femeia care a accidentat mortal două fetiţe în zona Andronache, trimisă în judecată
Un accident în care au fost rănite cel puțin cinci persoane s-a produs în noaptea de joi spre vineri pe o șosea din județul Ialomița. Un copil a fost transportat în stare gravă la spital.

Accidentul rutier s-a produs pe Drumul Județean 201, în preajma localității Borănești. Două mașini au fost implicate și a fost nevoie de echipa de descarcerare pentru a scoate victimele din interior.

La fața locului, după ce s-a declanşat cod roşu, a intervenit Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă, în sprijin sosind și trei echipaje SAJ Ialomița.

Potrivit salvatorilor, la fața locului au fost găsite cinci victime dintre care două încarcerate, semiconștiente. Reprezentanții ISU Ialomița au anunțat că „o victimă, minor în vârstă de aproximativ trei ani, a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportată de urgență la spital. După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”.

Mihai Neșu, mărturie cutremurătoare în Săptămâna Mare. „Dumnezeu m-a binecuvântat cu accidentul din 2011”