Luare de ostatici într-un autobuz oprită de trupele antitero în Bucureşti VIDEO

Un bărbat înarmat cu un iatagan a fost imobilizat de trupe antitero care au oprit în trafic un autobuz în Capitală. Bărbatul a fost încătuşat şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public.

07 mai 2021, 15:13
Luare de ostatici într-un autobuz oprită de trupele antitero în Bucureşti VIDEO

Tentativă de luare de ostatici oprită de trupele antitero în Bucureşti, anunţă România TV. Un autobuz de pe linia 117 din Capitală, care circula în zona Ferentari, a fost urmărit şi oprit în trafic de trupele antitero după ce o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că în autobuz s-a urcat un bărbat înarmat cu un iatagan.

Citeşte şi: Fetiţă de 12 ani răpită din parc şi agresată sexual. Agresorul este un bărbat de 66 de ani

Șoferul ar fi văzut totul și ar fi dat alerta printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

Potrivit primele informaţii oferite de poliţişti, bărbatul imobilizat de trupele antitero este un bărbat în vârstă de 47 de ani.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, într-un autobuz ce se afla în circulație în sectorul 5, un bărbat a afișat, la vedere, un cuțit, fără a amenința vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 și a sesizat situația. L-a fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 18 Poliție, dar și un echipaj al Serviciului Roman de Informații. Bărbatul, cetățean român, de 47 de ani, a fost imobilizat și condus la sediul subunității de poliție.Urmează a fi dispuse măsuri legale”, anunță Poliția Capitalei.

Citeşte şi: Bărbat ameninţat cu un cuţit într-o staţie de autobuz. Scene şocante pe stradă în Galaţi