Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6, s-a declarat profund nemulţumit de lucrările executate de Termoenergetica pe strada 1 Mai, lucrări care durează de jumătate de an.

05 iun. 2021, 12:53
Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica. Edilul, nemulţumit de lucrările de pe una dintre principalele artere din sector: „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”

Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica şi critică dur lucrările de mântuială ale angajaţilor companiei. Edilul este nemulţumit de faptul că, la finalul lucrării, bordurile şi spaţiul verde nu au fost refăcute corespunzător.

Primarul Sectorului 6 declară război Termoenergetica

Într-o postare pe Facebook, acesta ameninţă compania cu amenzi usturătoare.

Citeste si Robert Turcescu s-a săturat şi duce gunoiul pe treptele primăriei lui Clotilde: „Luptaţi-vă în instanţă, dar RIDICAŢI GUNOIUL, că pute!” VIDEO

Dragă Termoenergetica SA, fostă RADET. Asta nu este punere în situaţia anterioară (aşa cum cere legea), asta este bătaie de joc! Asta este cârpeală. Aşa aţi închis voi o lucrare de „avarii” care a durat 6 luni (sic!). Luni vă va notifica Primăria Sectorului 6 şi vă va da termen ca până vineri să aduceţi strada 1 Mai în situaţia anterioară. Altfel, vă va căuta Poliţia locală şi veţi primi amendă. Iar când spun situaţia anterioară nu ma refer doar la borduri noi (nu mizeriile refolosite de voi), mă refer inclusiv la gazon. Sectorul 6 nu este sat fără câini, gata, s-a terminat cu bătaia de joc. Să vă fie ruşine!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Mai mult, într-un comentariu la respectiva postare, primarul ataşează o nouă poză cu borduri necorespunzătoare, însoţită de comentariul „Pe bune? Vouă nu vă este ruşine?”

Primarul Ciprian Ciucu anunţă parcare supraetajată în cartierul Militari

Primarul sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, a anunţat că intenționează să construiască parcări supraetajate în sectorul 6 al Capitalei, prima urmând să fie amplasată în zona Lujerului.

În atenția locuitorilor din zona Lujerului, cartierul Militari, zona 14. Conform datelor noastre aici este cea mai mare nevoie de locuri de parcare (conform numărului de solicitări), de aceea intenționăm să construim prima parcare pe verticala (4 niveluri, parter îngropat) din Sectorul 6.

Citeste si Cristian Popescu Piedone, primarul din strada! A plantat 10.000 de begonii in Rahova si Ferentari: „Îi mulţumesc lui Robert Negoiţă pentru donaţie. Aşa putem dezvolta Bucureştiul împreună”

Strategia noastră este sa venim cu cât mai multe parcări construite pe verticală și de dimensiuni mici spre medii și asta din 3 motive/criterii: (1) să nu afectăm semnificativ mediul urban, (2) avem o mai buna distribuție teritorială, aceste parcări vor avea statutul de parcări de reședință, (3) costurile sunt acceptabile pentru ca nu este nevoie de soluții inginerești și structuri costisitoare”, a anunţat primarul Ciprian Ciucu.

Parcarea supraetajată de la Lujerului va avea 250 de locuri.