Anca Ţurcaşiu, despre divorţ: „Poate că am ieşit şifonată, dar sunt mai înţeleaptă”

Invitată la emisiunea moderată de poetul Mircea Dinescu, Anca Ţurcaşiu a făcut câteva dezvăluiri în premieră despre viaţa personală.
Oana Anghel
06 iun. 2021, 16:09
Anca Ţurcaşiu, despre divorţ:

Anca Ţurcaşiu a povestit în emisiunea Poezie şi delicateţuri de la Prima TV cum a trecut prin divorţul de medicul Cristian Georgescu, dar şi cum a devenit vegetariană.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune„, a precizat artista.

Anca Ţurcaşiu este vegetariană de peste 30 de ani

La 51 de ani, Anca Ţurcaşiu este într-o formă fizică de invidiat şi are o siluetă după care tânjesc multe tinere. Şi asta se datorează, în mare parte, alimentaţiei vegetariene căreia i-a rămas fidelă timp de 30 de ani. Artista a povestit că s-a născut vegetariană şi că, în copilărie, era forţată să mănânce carne. A renunţat la acest aliment atunci când a plecat din casa părintească.

Citeste si Motivul pentru care Cristian Ţânţăreanu a afirmat despre Anca Ţurcaşiu şi fostul ei soţ că ar fi frecventat cluburi de swingeri: „Atunci am început să spun tot felul de prostii…”

M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute„, dezvăluie cântăreaţa.

În plus, artista s-a confruntat şi cu o problemă de sănătate serioasă din pricina căreia a trebuit să renunţe şi la lactate.

Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele„, spune Anca.

Gestul pe care artista vrea ca toţi bărbaţii să-l facă pentru ea

Artista a dezvăluit, totodată, o amintire tare dragă din copilărie. Mai exact, un gest pe care-l făcea bunicul ei faţă de ea, gest pe care l-a căutat în relaţiile cu toţi bărbaţii cu care a fost.

Am simţit în toate relaţiile pe care le-am avut nevoia de a le spune să mă mângâie pe cap, aşa cum făcea bunicul meu„, a dezvăluit artista.

Citeste si Anca Țurcașiu, siluetă de invidiat la 50 de ani! A ajuns la kilogramele pe care le avea în adolescență: ”Am avut obsesia cântarului”

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Părinții trebuie să știe! Ce s-ar putea întâmpla cu alocațiile copiilor
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Și-a trimis sora geamănă la muncă, în locul ei, dar a făcut o greșeală! Cum a prins-o șeful
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre în CONTUL BANCAR
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'