Tragedie în Vaslui! Elev de 14 ani, găsit spânzurat de cireșul din curtea casei, după o ceartă cu tatăl său

Tragedie într-o comună din Vaslui! Un elev eminent a fost găsit mort în curtea casei. Tatăl său a fost cel care l-a găsit pe adolescent și se pare că băiatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu el.

10 iun. 2021, 16:30
Tragedie în Vaslui! Elev de 14 ani, găsit spânzurat de cireșul din curtea casei, după o ceartă cu tatăl său

Elev de 14 ani, găsit spânzurat de cireșul din curtea casei, după o ceartă cu tatăl său

Un elev eminent a fost găsit mort în curtea casei. Tatăl său a fost cel care l-a găsit pe adolescent și se pare că băiatul și-a pus capăt zilelor după o ceartă cu el.

Băiatul de 14 ani a decis să-și pună capăt zilelor, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu tatăl său. Adolescentul a fost găsit spânzurat de un cireș din spatele casei.

Andrei Ichim era unul dintre cei mai inteligenți copii din comună, era un elev premiant, un mic geniu al localității, el fiind pasionat de tot felul de invenții. Își dorea să fie la curent mereu cu noile descoperiri, astfel că petrecea foarte mult timp în mediul online. Naviga pe internet, iar acesta a fost motivul pentru care s-a certat cu tatăl său. În ultimele zile, cei doi nu se mai înțelegeau deloc, potrivit vremeanouă.

Andrei era o fire introvertită și s-a închis tot mai mult în el în urma certurilor cu tatăl lui. În cele din urmă, a decis că viața sa nu mai merită nicio șansă.

Copilul s-a dus joi dimineața în curte și s-a spânzurat cu funia de un cireș, lăsând în urmă trei frați și doi părinți răpuși de durere.

Mama copilului, care se luptă de ani de zile cu depresia, refuză să accepte că fiul ei nu mai este. Trupul neînsuflețit al băiatului va fi ridicat de la morgă pentru a fi depus la Biserica din Deleni, unde vor veni rudele, colegii și profesorii săi pentru a-și lua rămas bun.

Destin tragic al unei adolescente în vârstă de 17 ani. S-a spânzurat în locul în care a copilărit

O adolescentă în vârstă de 17 ani s-a spânzurat în spatele casei în care a locuit. Tragedia s-a petrecut într-o localitate din judeţul Iaşi. Fata îşi pierduse tatăl în urmă cu şapte ani, iar mama sa se recăsătorise şi se mutase într-o localitate învecinată.

Denisa venise să petrească doar câteva zile în locul în care a copilărit. S-a întâlnit cu nişte prietene, apoi s-a sinucis. Trupul neînsufleţit al fetei a fost descoperit de câţiva săteni care mergeau la câmp.

„Ăsta este copacul de care s-a spânzurat fata. S-a spânzurat cu o funie de o creangă şi a fost găsită în zori de nişte trecători care mergeau la câmp“, a spus un bărbat care era pe stradă, potrivit Ziarul de Iaşi.

Fata îşi pierduse tatăl în urmă cu 7 ani, iar mama ei se recăsătorise şi se mutase în alt sat.

„Denisa avea 17 ani şi venise doar câteva zile să locuiască aici. Cel mai probabil nu a fost primită de mama ei care locuieşte în prezent la Liteni, un sat din Belceşti. Ea, mama fetei, s-a căsătorit după ce i-a murit soţul în urmă cu şapte ani şi s-a mutat la Liteni. Cel mai probabil a venit să moară în locul în care a copilărit“, a precizat un alt sătean, conform sursei citate.