Loredana Groza, o nouă manea în colaborare cu cei mai de seamă artişti din domeniu

După succesul avut cu "Fericire", prima manea realizată în colaborare cu cei mai de seamă manelişti, Loredana "recidivează" şi îşi încearcă norocul din nou.

23 iun. 2021, 13:35
Loredana Groza, o nouă manea în colaborare cu cei mai de seamă artişti din domeniu

Loredana Groza a lansat o nouă manea lansată în colaborare cu cei mai de seamă manelişti. De data aceasta, artista a apelat la Costi Ioniţă, Jador, Baboiash, Adi de la Vâlcea, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Jean de la Craiova şi Ştefan. Artista speră ca piesa „Trup şi suflet” să ajungă din nou în topurile muzicale.

Loredana Groza, o nouă manea care promite să spargă topurile

Iar dorinţa ei nu pare departe de a se realiza, căci piesa a strâns aproape 27.000 de vizualizări în doar câteva ore de la lansare.

Videoclipul piesei „Suflet şi trup” a fost lansat miercuri, 23 iunie.

Citeste si Cum arăta Loredana Groza în adolescență. Buze groase și ochi seducători, artista se potrivea canoanelor de frumusețe din ziua de azi

În paralel cu lansarea noilor piese, Loredana filmează şi pentru noul sezon „X Factor” de la Antena 1.

Vezi aici noua manea care deja face furori.

Omul care a convins-o pe Loredana să cânte manele este Costi Ioniţă. Proiectul său, Fortza Generation, reuneşte cei mai cunoscuţi manelişti de la noi.

M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat.

Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi.

Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes.

Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a spus Costi Ioniţă.

Citeste si Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil a atras toate privirile

Val de reacții după lansarea noii manele a Loredanei Groza

Piesa „Trup şi suflet” a stârnit un val de reacţii din partea fanilor, unele pozitive, altele foarte critice. Unii dintre comentatori sunt de părere că maneaua sună asemănător cu cea anterioară. Alţii critică alăturarea Loredanei de manelişti de top fiind de părere că artista nu este făcută pentru acest stil de muzică.

Iar s-au strâns 10 gang să cânte jumătate de melodie a lu’ Jador, iar Loredana trilidanta, trililile

Loredana era pe post de mascota sau cum ca n-am înțeles?

N-a mai fost loc in titlu, ca mai cantau 10 – 15 inși”

Nu l-au mai luat pe Jador pentru că era prea scump. Așa că s-au gândit să face un remake cu piesa ”Inimi logodite”

Piesa este asemanatoare cu ce a fost si acum o luna doua in urma nimic special Costi cam bati pasul pe loc, lumea asteapta altceva

Așa versuri grele, inteligente și pline de tâlc numai la Costi Forță asculți! Da-ți-mi voie să mă p…!

Acelasi ritm ca si precedenta melodie + secvente din melodia lui jador, se vede clar ca exista o lipsa de idei, degeaba pui sa cante toate „legendele”. Asta e genul de melodie pe care nu l poti asculta la un chef. Sunteti destui, nu cred ca ar fi imposil sa creati niste melodii ok pt ascultare ptc ceea ce faceti voi acum este o bataie de joc la adresa tuturor ascultatorilor. Loredana „trlidanta tlllllliiiidanta” ce inseamna frate asta?

Nu o mai băgați pe Loredana în proiecte nu are voce și trica melodia

Hai ca deja ati dat-o de gard!

Doamneeeee, ce afoni în afară de Vali Vijelie Jador si Jean de la Craiova