Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. Sutienul invizibil a atras toate privirile

Loredana Groza a postat o imagine şocantă din Maldive, acolo unde vedeta se află în vacanţă. Artista este extrem de activă pe reţelele de socializare şi împărtăşeşte cu fanii multe momente, dar şi ţinute extravagante, care atrag toate privirile.

08 feb. 2021, 23:44

Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive. De această dată, atracţia a fost sutienul invizibil pe care cântăreaţa l-a purtat când a ieşit la un restaurant de fiţe din Maldive. Accesoriul de culoarea pielii, decorat cu steluţe care îi acoperă doar părţile esenţiale a fost admirat prietenii vituali.

Citeşte şi: Loredana Groza, ipostază sexy în vârf de munte. Vedeta nu a mai ținut cont de cele -16 grade și s-a pozat aproape dezbracată – FOTO

Loredana Groza, imagine şocantă din Maldive

De la începutul lui 2021, Loredana Groza o ţine tot într-o vacanţă. Imediat ce am intrat în noul an, artista s-a dus Tulum, Mexic, acolo unde s-a distrat de minune cu gaşca sa de prietene, iar acum, potrivit imaginilor postat pe reţelele de socializare, se află în Maldive.

Loredana Groza poartă un sutien invizibil

Care este dieta Loredanei Groza

Loredana face totuși niște eforturi substanțiale pentru a fi în formă – face mult sport și are un regim de viață extrem de echilibrat.

Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, spunea artista, cu ceva vreme în urmă, într-un interviu la Magic FM.

Dieta Loredanei Groza poate părea restrictivă pentru multă lume, însă artista nu se privează de nutrienții necesari unei alimentații sănătoase și nici nu face foamea.

La micul dejun, Loredana consumă fructe proaspete sau uscate și iaurt, prânzul este compus în principal din proteine animale – carne slabă și pește -, însoțite de salată. La desert, artista preferă fructele, care, în afara faptului că sunt o bună sursă de vitamine, hidratează organismul. Cât despre cină, aceasta este formată, de obicei, din salate.

Loredana Groza se află în vacanţă, în Maldive

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Chiar dacă a fost extrem de criticată pentru faptul că a apelat mult prea des la medicii esteticieni, Loredana Groza se simte bine în pielea ei. Cu toate acestea, artista nu a recunoscut niciodată că a apelat la bisturiu și susține că modul în care arată se datorează sportului și vieții sănătoase.

Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul, astfel încât organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal.

Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare; chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat celebra artistă într-un interviu mai vechi acordat pentru publicația feminis.ro.