Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani într-o încăpere a instituţiei

Un incident şocant a avut loc la Școala Merei, din Buzău. Un profesor a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi agresat sexual una dintre elevele sale. Fata are 12 ani.

24 iun. 2021, 17:22
Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani într-o încăpere a instituţiei

Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Profesorul se află acum în arestul IPJ Buzău. Sesizarea a pornit de la directoarea unității, care a aflat despre acest incident produs în data de 18 iunie, chiar în școală.

Situaţie revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Un profesor a agresat sexual o elevă de 12 ani într-o încăpere a instituţiei

Profesorul ar fi sărutat-o pe elevă, într-un moment în care cei doi erau singuri într-o încăpere din școală.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că faptele reclamate se confirmă. Cadrul didactic a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore și urmează sa fie prezentat în fata magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cadrul didactic acuzat de agresiunea sexuală, aflat pe un post de suplinitor, și-a prezentat demisia din învățământ.

Inspectoratul școlar confirma aceste incident grav, și așteaptă acum concluziile anchetei polițiștilor.

Nu e singurul incident scandalos care are loc într-o şcoală. În urmă cu doar câteva săptpmâni, o elevă de 15 ani, cu nevoi speciale, a fost agresată de două colege. Incidentul grav a fost filmat de alt coleg, martor la eveniment, care se amuza. Conducerea liceului a aflat de la jurnalişti despre incident.

O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de două colege în timp ce alt băiat, martor al agresiunii, filma şi se amuza. Scenele s-au petrecut luni într-un laborator de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara, potrivit tion.ro. Toţi cei implicaţi sunt elevi în calsa a IX-a.

În înregristrare se vede cum eleva de 15 ani este ținută pe un scaun, în timp ce colegele ei o agresează. La un moment dat, una dintre agresoare o trage de păr pe fata de 15 ani, în timp ce cealaltă o ține de mâini. Spre finalul filmării se vede şi cum victima primeşte şi o palmă peste faţă.

Întreaga scenă s-a petrecut într-o sală de curs în care mai erau prezenţi şi alţi elevi. Unul dintre aceştia a filmat agresiunea şi se amuza de cele Întreaga scenă s-a petrecut într-o sală de curs în care mai erau prezenţi şi alţi elevi. Unul dintre aceştia a filmat agresiunea şi se amuza de cele întâmplate.

„Știu doar că e maltratată fiică-mea. Nu mi-a povestit nimic, e o fire mai tăcută, e cu retard mintal și cu sindrom hiperkinetic. Astăzi am aflat, atâta știu că una din fete are 18 ani și mai e o fată de 15 ani. (…) Fata este în clasa a IX-a, asta s-a întâmplat în laborator, nu înțeleg unde a fost profesoara, de ce sunt nesupravegheați. Îi e și frică la fată să îmi spună, pentru că au amenințat-o, nici nu vrea să-mi spună. (…) Astăzi am primit filmulețele, le-a primit și fiica mea cea mare. Ne-am făcut griji foarte mari pentru fata mică de 15 ani”, a spus mama copilei agresate pentru Tion.

Citeşte şi: Întâmplare şocantă la un liceu din Piatra Neamţ. O elevă, insultată de directoare, după ce a reclamat că profesorul de mate i-a cerut poze nud