Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul prin care își întreține vestita podoabă capilară. Metoda „morișca” e obligatorie VIDEO

Maria Dragomiroiu, îndrăgita artistă de muzică populară, a demonstrat care este metoda prin care își întreține părul ei cel lung și-l face să strălucească de sănătate.

06 iul. 2021, 18:14
Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul prin care își întreține vestita podoabă capilară. Metoda „morișca” e obligatorie VIDEO

Maria Dragomiroiu, îndrăgita cântăreață de muzică populară, în vârstă de 65 de ani, a demonstrat metoda prin care își întreține celebra podoaba capilară. Artista s-a filmat în timp ce-și spăla părul într-un lighean, apoi a pus filmulețul pe Youtube, iar imaginile a fost extrem de savurat de fani.

Vedeta a arătat care este fiecare etapă a ritualului prin care își spală părul, iar pasul cel mai important îl constituie „metoda morișca”.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des. Din cauza acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să amețești, dar devine o obișnuință în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu același șampon, îl schimb mereu”, a explicat Maria Dragomiroiu, în filmulețul de pe Youtube, conform Click.

Maria Dragomiroiu: „Mai urmează două episoade”

După succesul pe care l-a avut clipul în care a dezvăluit secretele prin care își întreține părul, Maria Dragomiroiu a promis că revine cu noi filmulețe, în care va demonstra cum își vopsește podoaba capilară.

„Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a spus solista la Pro TV.