Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu! Criminalul a vrut să arunce în aer Muntele Athos avertizează de după gratii: ”Ce o să-ți facem noi mai vezi doar în filmele horror”!

Tzancă Uraganu a ajuns să primească avertismente chiar de la mafia albaneză după un conflict pe care l-a avut cu Dani Mocanu pe site-urile de socializare.

28 iul. 2021, 08:37
Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu! Criminalul a vrut să arunce în aer Muntele Athos avertizează de după gratii: ”Ce o să-ți facem noi mai vezi doar în filmele horror”!

Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu! Cântăreţul a fost atenţionat chiar de unul dintre cei mai periculoși mafioți albanezi din Europa, condamnat la închisoare pe viață în Grecia. Este vorba despre Fabio Dushku, cunoscut în România sub porecla de ”Albanezu”, prieten apropiat al lui Dani Mocanu.

Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză după scandalul cu Dani Mocanu

Fabio l-a amenințat pe Tzancă prin intermediul unui filmuleț postat pe Internet în care îi spune că dacă nu încetează conflictul cu prietenul lui, Dani Mocanu, îi va da ”interzis” la cântări în toată Europa.

”Am văzut un video despre un boschetar, ca să zic așa, care vorbește despre fratele meu, Dani Mocanu.

Nu știu cum îi zice, Tzancu, Tzancă, nu l-am văzut niciodată în viața mea. Are o gură prea mare. Cum zicem noi, albanezii, când vorbești mult, te mănâncă c… Dani Mocanu este fratele meu și este șmecher și are loc la toți șmecherii. Tu, Tzancu, sau cum te cheamă pe tine, ai grijă ce vorbești. O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată.
Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f…, să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror.

Dani Mocanu este fratele meu, nu pentru o zi sau un an, este pentru toată viața.

Stai cuminte, trebuie să-ți ceri scuze pentru ce ai făcut. Dacă nu, o să plătești prea greu, ține minte ce-ți spune Fabio Albanezu”, a spus bărbatul într-un live postat pe conturile de socializare.

Citeşte şi: Dani Mocanu, pentru a doua oară faţă în faţă cu Van Damme, cu o nouă dedicaţie. Scorul „meciului” în care Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu şi-l dispută pe Van Damme: 2-1