Dani Mocanu, pentru a doua oară faţă în faţă cu Van Damme, cu o nouă dedicaţie. Scorul „meciului” în care Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu şi-l dispută pe Van Damme: 2-1

Dani Mocanu l-a întâlnit pentru a doua oară pe actorul Jean Claude Van Damme, în doar câteva zile, şi i-a făcut o nouă dedicaţie la rece. Scorul "meciului" Dani Mocanu - Tzancă Uraganu este astfel, până în acest moment, 2-1.

25 iul. 2021, 14:46
Dani Mocanu, pentru a doua oară faţă în faţă cu Van Damme, cu o nouă dedicaţie. Scorul „meciului” în care Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu şi-l dispută pe Van Damme: 2-1

Dani Mocanu l-a întâlnit pe Van Damme pentru a doua oară de când actorul american a poposit în România, din data de 20 iulie. Aflaţi în holul hotelului în care Van Damme este cazat, cei doi s-au distrat din nou pe ritmuri de manele. Artistul român i-a făcut „soldatului universal” o nouă dedicaţie a capella:

Dani Mocanu, pentru a doua oară faţă în faţă cu Van Damme

„Pentru fratele nostru Van Damme, bineînţeles: M-am născut să fiu valoareNoroc mare, mare, mareŞi talentul care-l areLa Van Damme se naşte din neam”Citeste si Florin Salam sare la gâtul maneliştilor din noua generaţie. Principalii vizaţi: Dani Mocanu şi Tzancă Uraganu: „La ăştia de vă postaţi bani! M-am jurat pe voi, care v-am crescut. Staţi cuminţi cu banii ăia, că n-aveţi talent”

Deşi, cel mai probabil, actorul american nu a înţeles din versurile interpretate de Dani Mocanu mai mult decât propriul nume, asta nu l-a împiedicat să se simtă bine şi să aplaude în ritmul acordurilor interpretate de manelist.

Tzancă Uraganu „s-a scuzat” faţă de Van Damme că nu s-au putut întâlni pentru că a trebuit să cânte la o nuntă

După ce, cu doar trei zile în urmă, Dani Mocanu şi Van Damme dansaseră ţinându-se după gât pe ritmul unei manele improvizate de celebrul artist, rivalul său, Tzancă Uraganu, a realizat un scurt videoclip pe TikTok în care „s-a scuzat” faţă de actorul american că nu s-au putut întâlni deoarece el a fost nevoit să cânte la o nuntă.

„Meciul” dintre Tzancă şi Dani, în care şi-l dispută pe Van Damme, a debutat la începutul sejurului său în România. Atunci, Jean Claude Van Damme a fost filmat într-o maşină în timp ce asculta o melodie interpretată de Tzancă Uraganu. La foarte scurt timp, rivalul lui Tzancă, Dani Mocanu, s-a filmat alături de actorul american.

„Pentru Van Damme fratele nostru

Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte

Îi cântă Dani Mocanu care a spart topul tot anul”. 

Aceasta a fost prima dedicaţie pe care Dani Mocanu i-a făcut-o actorului.

Citeste si Rivalitate în lumea maneliştilor din noua generaţie. Dani Mocanu, atac la Tzancă Uraganu: „Eu am rupt România de atâția ani de zile. A crescut cu mine o generație întreagă”

Primul contact al lui Van Damme cu Tzancă Uraganu

Clujeanul Gabor Ianku Strinfi a devenit celebru aproape peste noapte, după ce s-a filmat cu Van Damme în maşină, ascultând manele. După ce filmarea a ajuns în spaţiul public, tânărul clujean a fost acuzat că i-a stricat imaginea lui Van Damme. Prin urmare, Gabor a decis să prezinte exact situaţia.

Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit şi am profitat de ocazie”, a declarat Gabor Ianku Strinfi.