Horoscop DRAGOSTE 19 septembrie 2021. Intalnire romantica inainte de restrictii

Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei. Cum este duminica pentru fiecare zodie.

19 sept. 2021, 00:05
Horoscop DRAGOSTE 19 septembrie 2021. Intalnire romantica inainte de restrictii

Horoscop DRAGOSTE 19 septembrie 2021.

Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, duminica 19 septembrie 2021. Ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

Dragostea este cel mai important lucru din lume si toata lumea are nevoie de ea in viata sa – de la familie, prieteni pana la un partener iubitor si plin de prezenta in relatie. Insa mai intai este nevoie sa ne iubim, acceptam si pretuim noi insine ! – asa ne invata ingerii iubirii. Dupa ce am invatat sa facem asta, ne deschidem sa formam relatii de durata, puternice si iubitoare cu ceilalti si sa ne unim cu sufletul pereche. Dorinta de a trai iubirea este universala – sa fii impreuna cu cineva cu care impartasesti iubirea si pasiunea pentru viata, dar cu care sa exista o profunda intelegere reciproca a emotiilor si gandurilor asa cum ti se intampla cu cel mai bun prieten. Ghidarea ingerilor iubirii ne ajuta sa ne iubim si sa ii iubim pe altii si sa ne deschidem un spatiu in inimi in care sa fim uniti cu sufletul geaman.

Ingerii iubirii ne invata ca iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa.
Ca sa atragem, mentinem si daruim dragoste avem nevoie sa traim in frecventa dragostei.

Arhanghelul care „raspunde” de dragoste in viata noastra este Arhanghelul Chamuel. O frumoasa rugaciune indreptata spre el pentru atragerea si mentinerea unui suflet pereche in viata este : „Draga Arhanghelul Chamuel, iti cer ajutor din ceruri sa ma intalnesc si sa ma unesc cu sufletul menit mie alaturi de care sa traiesc si manifest iubirea in viata mea. Te rog sa ma calauzesti si sa imi arati calea corecta, adevarata si clara spre darul iubirii si fericirii in viata mea. Promit sa pretuiesc binecuvantarea pe care mi-o trimiti.”.

Iata un nou mesaj de la ingerii pazitori ai iubirii pentru fiecare zodie:

Horoscop DRAGOSTE 19 septembrie 2021 BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Practica o buna ingrijire a sufletului. Calitatea vietii tale exterioare depinde intotdeauna de calitatea pe care o acorzi sufletului tau. Ceea ce simti ca iti aduce bucurie si implinire este ceea ce are nevoie sufletul tau ca sa se simta iubit. Iubeste-ti sufletul si astfel esti magnet pentru orice forma de iubire.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Relaxeaza-te. Da drumul incrancenarii. Da drumul fricii, neincrederii, amintirilor dureroase. Simte-ti spatele relaxat, maxilarele relaxate. Nu ai de ce sa te temi. Relaxeaza-te si destinde-te in bratele divinitatii. Da drumul si lasa-l pe Dumnezeu sa preia tot.

Horoscop 19 septembrie 2021. Contextul astral al zilei amplifică tensiunile în relaţia de cuplu

Horoscop DRAGOSTE 19 septembrie 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Adu-ti mintea in momentul prezent, in aici si acum. Aici si acum este unicul loc unde sa fii. Ce a fost, a fost si exista doar in amintiri. Ce va fi va fi si se construieste in parteneriatul minunat dintre Dumnezeu si tine. Stai in prezent si simte cat esti de iubit si de sustinut de viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei duminica 19 septembrie 2021. Se poate mai bine?

Iata horoscopul zilei de azi, duminica 19 septembrie 2021. Luna in Pesti te incurajeaza la reflectie. Da-ti posibilitatea sa te gandesti la planurile tale, de a-ti revizui greselile si de a analiza cum ai putea sa te descurci mai bine data viitoare.

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu devii o conduita de motivatie azi. Intuitia ta te coordoneaza si simti clar ca esti fix acolo unde trebuie sa fii acum si aici, intalnind oamenii pe care trebuie sa ii intalnesti. Acestia par a fi predestinati sa te auda si sa se simta incurajati de mesajul tau de incurajare. In schimb, incepi sa vezi exact ce ai nevoie in termeni spirituali si materiali. Acest tip de sincronicitate te poate lasa plin de o stare coplesitoare buna. Mergi dus de fluxul vietii si magia te va urma.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Libertatea este cea care se afla la radacina relatiei tale cu banii. A castiga bani doar de dragul de a-i castiga te plictiseste crunt. Pentru tine, aceste resurse reprezinta un mod material prin care libertatea si bunavointa se distribuie in societate. Esti foarte preocupat sa gasesti metode neconventionale ca sa iti cresti calitatea vietii tie si celor dragi din jur. Maica Teresa a spus : „Nu este despre cat de mult dam, ci cat de multa iubire punem in ceea ce dam.”

Horoscopul runelor 20- 26 septembrie 2021: O zodie primeşte inelul, peste alta dă norocul bănesc
Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Gandurile tale se intrepatrund si iti releva un unic mod de a-ti transmite un mesaj. Este un timp fertil sa iti scrii sau inregistrezi ideile. Din fericire, ai mult mai mult de impartasit decat sfaturi cand vine vorba de aspecte pragmatice. Lasa-ti partea inventiva sa scoata tot ce ai adanc in minte azi. ce iese la suprafata te poate lasa cu gura cascata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.