Simona Halep, imagini din luna de miere. Cu cine s-a întâlnit în avion sportiva

Simona Halep a publicat pe reţelele de socializare imagini din luna de miere. Tenismena a ales să petreacă o săptămână alături de soţul ei, Toni Iuruc, într-un resort de lux din Bodrum, Turcia.

19 sept. 2021, 19:42
Simona Halep, imagini din luna de miere. Cu cine s-a întâlnit în avion sportiva
Simona Halep a plecat în luna de miere.

Simona Halep, imagini din luna de miere. Sportiva s-a căsătorit cu Toni Iuruc miercuri, 15 septembrie, evenimentul fiind unul grandios. După cununia civilă și petrecerea de la malul mării, Simona a plecat în Bodrum, Turcia.

Citeşte şi: Simona Halep, amintiri despre petrecerea de nuntă: „Încă mă mai dor tălpile”. Cu ce i-a rămas dator Ion Țiriac

Simona Halep, imagini din luna de miere

Vedeta a publicat pe Instagram imagini din luna de miere, din care reiese că se relaxează într-un fotoliu suspendat și se bucură de o mic dejun în fața unei piscine.

Destinația Simonei Halep a fost dezvăluită de Simona Radiș, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de dublu vâsle, alături de Ancuța Bodnar.

Ce coincidență… Același nume, același avion”, a scris Simona Radiş.

Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă purtată la petrecere

Simona Halep

a ales două ţinute superbe pentru ziua în care i-a spus DA lui Toni Iuruc, mai exact 15 septembrie, pentru care a plătit câteva mii de euro.

Pentru cununia civilă, a ales o rochie de culoare nude, de la Dior, din colecția Cruise 2021, care a costat în câteva mii de euro.

Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al Dior, a prezentat colecția Maisons Cruise 2021 la Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului trecut.

La petrecerea de seară, Simona Halep a schimbat ținuta și a optat pentru o rochie albă, lungă și decoltată, cu o fundă neagră și lungă. Celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com.