Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd va influența puternic sectorul sentimental

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 25 septembrie - 1 octombrie este intrarea lui Mercur în mers aparent retrograd. Evenimentul începe pe 26 septembrie și se încheie pe 19 octombrie.

24 sept. 2021, 12:24
Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Mercur retrograd va influența puternic sectorul sentimental

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021. Zodiile vor fi puternic influențate de acest eveniment astrologic în diferite sectoare de viață. Previziunile complete, pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021 BERBEC

Între 26 septembrie și 28 septembrie, universul informațiilor care vor veni spre nativi nu va fi un instrument sigur pe baza cărora Berbecii să ia o decizie: totul e imprecis și totul va trebui verificat chiar și documentele emise de instituții: și acolo se pot strecura, din varii motive, erori. Moment al derutei și al confuziei personale în chestiuni de încredere, de crez sau de atașament ideologic.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrograd. Ea va funcționa, în continuare, în sectorul relațiilor parteneriale, dar va introduce un necesar recul față de propunerile și inițiativele care i-au entuziasmat, făcându-i pe nativi să (re)analizeze evenimentele care s-au derulat.

Citeste si Horoscop octombrie 2021. Mercur retrograd în trigon cu Jupiter, se anunţă o lună complicată, cu multe schimbări

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie 2021 TAUR

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie. În acest răstimp, planeta se va afla, ca și acum, în sectorul relațiilor de muncă și al sănătății curente.

Dacă pentru sănătate, se poate vorbi de eventualitatea reapariției unor stări organice și simptome de care nativii credeau să au scăpat prin tratament, în planul muncii, Mercur le va sugera Taurilor avantajele și dezavantajele actualului context de muncă și salarizare precum și al eventualelor oferte care vor veni spre ei în următoarele trei săptămâni.

Horoscop Urania 25 septembrie – 1 octombrie GEMENI

Între 26 septembrie și 28 septembrie, Luna va traversa semnul Gemenilor și le va acestora neatenție, neîncredere, superficialitate, incapacitatea de a se apleca asupra detaliilor; acestea se vor manifesta cu precădere în sectorul preocupărilor legate de bani, deci, atenția trebuie sporită la gestionarea veniturilor.

Citeste si Horoscop TOAMNA 2021: Formula fericirii pentru fiecare zodie

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și va influența, în continuare, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii introducând o notă utilă, dacă privește o necesară reevaluare de poziții și decizii, alteori, însă, poate accentua nehotărârea, spaima de consecințele neplăcute ale unei decizii dificile, îndoiala de sine.

Previziunile complete, pe www.libertatea.ro