Horoscop TOAMNA 2021: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Evita oamenii pesimisti pentru ca le poti absorbi energiile negative. Seteaza-ti prioritatile, stabileste-ti o noua rutina pentru locul de munca

23 sept. 2021, 00:08
Horoscop TOAMNA 2021: Formula fericirii pentru fiecare zodie

Horoscop TOAMNA 2021: Acum, ca a inceput toamna astronomica, astrologii au alcatuit formula fericirii pentru fiecare zodie in parte. Ei au pornit de la caracteristicile zodiilor, preferintele fiecareia si modul in care reactioneaza acestea la diversi stimuli. Iata ce a iesit!

Ce trebuie sa faci ca sa fii fericit in TOAMNA lui 2021.

Berbec
Formula fericirii pentru Berbeci presupune 20 de minute pe care sa le petreaca in fiecare dimineata doar pentru sine: sa-si bea cafeaua, sa faca dus sau pur si simplu sa asculte muzica preferata. In cele 20 de minute fa ceva ce-ti place, fara sa te gandesti la parerea celorlalti.

Pont: seteaza-ti prioritatile, renunta la lucrurile inutile, iesi in natura zilnic, in special cand te simti obosit din punct de vedere mental. Accepta-ti defectele si nu rusina ca le ai.

Horoscop 23 septembrie 2021. Casa banilor e bine aspectată joi, veştile bune vin pe seară, la extragerea LOTO
Taur
Pentru Tauri formula fericirii presupune securitate si stabilitate. Problema este ca le cauta in altii si nu in ei insisi. Ai nevoie de mai multa incredere de sine, dar si sa inveti ca mandria poate fi si un dusman.

Pont: este recomandat sa asculti si parerea celorlalti, in special daca este vorba de cineva din familie. Incearca sa fii un prieten bun.

Horoscop TAROT 21-26 septembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Ce veşti aduce cavalerul cu pentagrame
Gemeni
Formula fericirii pentru Gemeni este „Invata si citeste!”. Cand ai timp liber urmeaza-ti hobby-urile. Renunta la lucrurile care nu te intereseaza.

Pont: daca te bate gandul sa te casatoresti, este indicat sa renunti la idee in cazul in care nu stai impreuna cu partenerul de cel putin un an.

Horoscop TOAMNA 2021 Rac
Formula fericirii pentru Raci este “Barfeste mai putin!”. Evita oamenii pesimisti pentru ca le poti absorbi energiile negative. Seteaza-ti prioritatile, stabileste-ti o noua rutina pentru locul de munca si incearca sa ai mai multa incredere in oameni.

Pont: este recomandat sa iti permiti sa te si odihnesti si sa incerci sa gatesti mai mult.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.