Giulia Anghelescu, adevărul despre conflictul cu Șerban Huidu, cumnatul ei. ”Eu l-am considerat parte din familie”

Giulia Anghelescu și Șerban Huidu au fost, în urmă cu câțiva ani, protagoniștii unui scandal în showbizul românesc, totul din cauza neîncrederii pe care prezentatorul o avea față de relația pe care fratele său, Vlad Huidu, o are cu simpatica artistă.

10 oct. 2021, 14:36
Giulia Anghelescu, adevărul despre conflictul cu Șerban Huidu, cumnatul ei. ”Eu l-am considerat parte din familie”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Sunt tineri, frumoși, veseli și plini de viață. Au o relație perfectă și sunt un adevărat exemplu. Până să ajungă, însă, aici nu a fost ușor, asta pentru că nu puțini au fost cei care s-au opus relației lor.

Unul dintre cei care nu au crezut în sentimentele lor a fost chiar Șerban Huidu, cumnatul artistei.
De altfel, în urmă cu mai mulți ani, Giulia Anghelescu și Șerban Huidu au și fost protagoniștii unui scandal.

Într-un interviu acordat revistei Viva, Giulia Anghelescu a vorbit despre acest subiect, precizând într-un fel cât se poate de diplomat că îi înțelege reacția lui Șerban Huidu de la vremea respectivă, punând totul pe seama iubirii pe care i-o poartă fratelui său, Vlad Huidu.

”Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”, a declarat Giulia Anghelescu, în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.