Giulia Anghelescu, criticată dur pe internet. Reacția artistei i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din mediul online. Cântăreața are mulți fani, dar și multe persoane care nu sunt de acord cu conținul postat pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a răbufnit după ce a primit mai multe critici, totul după ce a postat o imagine topless.

09 feb. 2021, 14:13
Giulia Anghelescu, criticată dur pe internet. Reacția artistei i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Giulia Anghelescu, criticată dur pe internet. Cu toate că este mămică, Giulia Anghelescu este una dintre cele mai sexi artiste. Însă, acest lucru îi aduce și critici din partea persoanelor care îi urmăresc activitate. Cel mai recent incident de acest gen a pornit după ce fanii au reacționat în urma unei fotografii în care apare topless, conform spynews.ro.

Citește și: O tânără a mâncat doar o felie de pâine pe zi timp de OPT ANI! Cum arată și ce diagnostic i-au pus medicii

Părerile în cazul postărilor făcute de artistă sunt împărțite, unii o apreciază, iar alții consideră că o mamă nu trebuie să apară în ipostaze provocatoare pe internet. Recent, Giulia a postat o imagine în care apare topless și a adunat peste opti mii de aprecieri, fiind criticată aspru de internauți. În urma criticilor, cântăreața a răbufnit și a mărturisit că a încercat să fie o persoană mai bună, care să nu ia în seamă toate răutățile ce vin spre ea, însă, acum s-a săturat și a decis să pună piciorul în prag.

”Să nu credeți că eu nu accept critici. Ba le accept, culmea, uneori și învăț din comentariile rele care au un argument. Dar nu le înțeleg pe alea: ești urâtă, de ce ți-ai pus silicoane, de ce te-ai operat nasul, ești mamă pune-ți baticul pe cap. Care este problema, nu înțeleg de ce ar interesa pe cineva de mine. Așadar, mi-am propus să fiu din nou incisivă, așa cum am mai fost. Pentru că la un moment dat, în sufletul meu, a înflorit speranța că femeile frustrate și rele vor înțelege că pot face și ele lucruri frumoase și multe. Și bărbaților care credeau și cred în continuare, sunt mulți din păcate, am vrut să le demonstreză că femeie nu trebuie să stea numai la cratiță și cu copiii, ci trebuie să ne acorde credit”, a spus Giulia Anghelescu pe pagina sa de Instagram.

Giulia Anghelescu, criticată dur pe internet. Artista a precizat că în ciuda criticilor, va face tot ce va simți, indiferent dacă va fi considerat provocator. Mai mult decât atât, aceasta a declarat că va bloca orice persoană care o va acuza în mod gratuit.

”Eu îmi trăiesc viața frumos și după regulile mele, dar țin să vă anunț că nu o să mai fiu așa de drăguță. Nu mai vreau să-mi pierd timpul citind astfel de comentarii, o să dau block direct”, a mai adăugat îndrăgita artistă